Seda Sayan aşk yuvasını paylaştı! Genç kocasına lüks ev

Ünlü sanatçı Seda Sayan, 34 yaşındaki eşi Çağlar Ökten'in ailesini Mersin'de ziyaret etti. Ziyaret sırasında fotoğraf çekilmeyi unutmayan Sayan, Kayınvalidesi Hicran Ökten'i ise "Canım Hicomm" diye paylaştı. Ziyaret sonrası evinden paylaşım yapan Seda Sayan'ın evi ağızları açıkta bıraktı. İşte çiftin beraber yaşadığı o lüks ev.

Mayısa ayında Çağlar Ökten ile dünya evine giren Seda Sayan, 35 yaşındaki eşiyle mutlu evliliklerinin tadını çıkarıyor. Düğünlerine katılmayan kayınvalidesi ve kayınpederini görmeye giden Sayan, eşinin ilk çocuğu Artur Ökten ile de samimi pozlar verdi. Herkesin takdirini toplayan Sayan, ziyaret sonrası eşiyle beraber evlerine döndü. Evinden bir video atan Sayan, evini "Tatil dönüşü ev yüzüme gülümser" notuyla paylaştı. Çiftin kaldığı evi görenler ise adeta şaşkınlığını gizleyemedi. İşte Seda Sayan-Çağlar Ökten çiftinin yaşadığı ev.

1737491.jpg

SEDA SAYAN-ÇAĞLAR ÖKTEN ÇİFTİNDEN LÜKS EV

2 ay önce Müzisyen Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, eşinin ailesini ziyaret etmek için Mersin'e gitti.

sedasayan1.jpg

MERSİN'DEN MUTLU DÖNDÜ

Mersin'de kayınvalidesi ve kayınpederi ile samimi pozlar veren Sayan, eşinin ilk evliliğinden olan oğlu Artur Ökten'i de paylaşmalara doyamadı. Ziyaretten memnun bir şekilde dönen Sayan, evine girer girmez bir video paylaştı.

oktn.jpg

Video da mutluluğunu belli eden Sayan, "Tatil dönüşü ev yüzüme gülümser" notuyla lüks evini de herkese açtı. Videoda bazı detaylar dikkat çekerken, çiftin kaldığı lüks evde en çok konuşulan konular arasına girdi. Gözler ise evliliğine karşı olduğu iddia edilen oğlu Oğulcan Engin'e döndü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (53)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
53 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN