VOQ, 2023’ün trend rengini banyo mobilyalarına taşıdı

VOQ, 2023’ün trend rengini banyo mobilyalarına taşıdı

Yılbaşı yaklaşırken, Pantone Color Institute her sene açıkladığı yılın trend rengini 2023 için 'viva magenta’ olarak belirledi. VOQ ise viva magenta’dan esinlenerek hazırladığı Liv ve Kao serileri ile retro ruhunu banyolara taşıyor.


Yeni yıl yaklaşırken, dekorasyon ve tasarım trendleri değişiyor. Pantone Color Institute her sene açıkladığı yılın trend rengini 2023 için güç ve canlılığı ifade eden 'viva magenta’ olarak belirledi. Kökleri kırmızıya dayanan ve en ilgi çekici renk olarak tanımlanan viva magenta, modadan sanata, kozmetikten mobilyaya kadar birçok alanda şimdiden hakimiyet kurmaya başladı. ‘La Moda in Bagno' (Banyolarda Moda) mottosuyla yola çıkan ve trendlere uygun banyolar yaratmayı vaat eden banyo mobilyası markası VOQ da 2023’ü viva magenta’nın retro tonlarından esinlenerek tasarladığı Liv ve Kao serileri ile karşılıyor.

KÜÇÜK BOYUTLU BANYOLARDA ALAN AÇIYOR

VOQ’nun 3 farklı renk paletiyle tasarladığı Liv banyo mobilyası serisi, retro ruhunu banyolara taşırken, güçlü ve karakteristik bir duruş ortaya koyuyor. Modern çizgilerle sadeliği birleştiren Liv, keskin hatlarının yanı sıra yuvarlak formuyla dikkat çekiyor. Tezgah üstü lavabo, ayna, havluluk entegreli lavabo dolabı gibi modüllerin kombinasyonundan oluşan seri, mat yüzeyi ve depolama alanı yaratan modülleriyle de dar banyolar için çözüm oluyor.

BANYOLARDA DİNAMİK BİR ENERJİ YARATIYOR

2020’den bu yana tasarım dünyasına hakim olan Neoteni akımından ilham alan Kao serisi ise estetik ve konforu ön plana çıkarıyor. Uzakdoğu’nun kültürel esintilerini banyolara getiren seri, monokrom dekorasyon sevenlerin ilk tercihi oluyor. 5 farklı renk seçeneği ve 5 farklı modül tipine sahip olan Kao, mekanlarda dinamik bir enerji katıyor. Gövde rengiyle uyumlu doğal ahşap kaplama dolap kapakları ile banyolarda fark yaratırken, serinin yan modülleri de kullanışlı saklama alanları sunuyor.

FONKSİYONEL VE ESTETİK TASARIMLARLA YAŞAM TARZLARINA YÖN VERMEYİ HEDEFLİYOR

Yaşam tarzlarına yön veren banyolar yaratmayı hedefleyen VOQ, banyo mobilyası ürün portföyüyle banyoları birer tasarım ve dekorasyon ikonuna dönüştürüyor. Bir banyonun karakterini belirleyen en önemli ögenin banyo mobilyası olduğu ilkesini benimseyerek tasarım yapan marka, kişiselleştirilmiş, estetik, kullanıcısına konfor alanı vaat eden ve fonksiyonel ürünleriyle stil sahibi banyolar yaratmanın odak noktası olduğunu vurguluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN