‘Yakın akrabaya borç verilmez’ dedi: Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan’ın diyaloğu tartışma yarattı!

‘Yakın akrabaya borç verilmez’ dedi: Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan’ın diyaloğu tartışma yarattı!

Yağmur Atacan’ın eşiyle gündeme getirdiği yakın akrabaya borç verilip verilmeyeceği konusu sosyal medyada gündem oldu. Atacan’ın ‘Yakın akrabaya borç verilmez’ sözleri sonrası kullanıcılar ikiye bölündü.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti, YouTube programlarında yakın çevrelerine borç verme konusunu ele aldı. Atacan, akrabaya verilen paranın borçtan ziyade yardım olarak görülmesi gerektiğini savunurken, Altuğ da durumun arkadaşlık ilişkilerini zorlayabileceğini belirtti.

“YAKIN AKRABAYA BORÇ VERİLMEZ”

Atacan, yakın akrabanın maddi desteğe ihtiyacı olması durumunda verilen paranın borç olarak değerlendirilmemesi gerektiğini söyleyerek, “Yakın akrabaya borç verilmez. Yakın akrabanın ihtiyacı varsa para verilir. Geri öderse onun adı borç olur. Ödemezse yakın akrabaya verilmiş para olur” dedi.

yagmur-atacan-pinar-altug-1.jpg

“VERİRSEN DE VERMEZSEN DE ARKADAŞLIĞIN ZARAR GÖRECEK”

Eşinin sözlerine katıldığını söyleyen Pınar Altuğ da borç vermenin arkadaşlık ilişkilerini zedeleyebileceğine dikkat çekerek şöyle konuştu:

“Yağmur hep onu söyler; verirsen de arkadaşlığın zarar görecek, vermezsen de arkadaşlığın zarar görecek diye. Arkadaşını ne kadar sevdiğin önemli. Bu çok zor bir şey. Ya bir prensip kararı alacaksınız hayatınızda. Günümüz ekonomik koşulları düşünülürse zor bir durum… Akraba borç gibi değil de yardım olarak düşünmek gerek”

Çiftin bu diyaloğu sosyal medyada da gündem oldu. Kimi kullanıcılar yakın akrabaya borç verilmemesini savunurken, kimileri de ihtiyaç durumunda borç vermek kadar doğal bir şey olmadığını dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN