"Yakışmadı Rıza Baba'" 37 yıllık evli Zafer Ergin başka bir kadınla yakalanınca basın mensubunu tehdit etti: Onlar yayınlanmasın

"Yakışmadı Rıza Baba'" 37 yıllık evli Zafer Ergin başka bir kadınla yakalanınca basın mensubunu tehdit etti: Onlar yayınlanmasın

Arka Sokaklar adlı dizide canlandırdığı 'Rıza Baba' karakteriyle efsaneleşen, usta oyuncu Zafer Ergin, 37 yıldır Binnaz Engin ile birlikte olmasına rağmen başka bir kadınla yakalandı. Ünlü oyuncu kendisini görüntüleyen basın mensubundan fotoğrafları silmesini istedi. Usta oyuncu "Fotoğraflarımızı silerseniz çok güzel olur. Onlar yayınlanmasın!" diyerek tehditler savurdu.

Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisi olarak reyting rekorlarını alt üst eden 'Arka Sokaklar' adlı dizide canlandırdığı 'Rıza Baba' karakteriyle efsaneleşen 37 yıllık evli Zafer Ergin, başka bir kadınla yakalandı. Ünlü oyuncu kendisini görüntüleyen basın mensubundan fotoğrafları silmesini istedi. Usta oyuncu, basın mensubunu "Onlar yayınlanmasın!" diyerek tehdit etti.

17 yıldır Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşarak efsaneleşen ancak 18 Kasım'da ekranlara gelen 638. bölümü ile yayına ara veren reyting rekortmeni Arka Sokaklar dizisinin sona erdiğini, geçtiğimiz günlerde duyuran Zafer Ergin, "Dizinin bir anda bitmesi bizi üzdü ve şaşırtı. Keşke Türker İnanoğlu, hasta olmasaydı, devam etseydik. O da sonuçta yapımcı, kendince bir takım şeyler gördü herhalde, devam etmedi. Hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Final yapmadan, şak diye bitti. Instagram'dan 'Sizi özledik' ve 'Ne zaman başlayacaksınız?' diye mesajlar geliyor. Bizim oyuncu olarak insana ve seyirciye saygımız var. Bize de, 'Kusura bakmayın şunun için bitti' demeleri lazımdı. Ayıptır. Finalin başka havası vardır. Arkadaşlar, 'Para almadan final bölümü' çekelim diyorlar" açıklamasıyla kötü haberi vermişti.

Usta oyuncunun bu açıklamaları dizinin hayranlarını üzüntüye boğarken 37 yıldır Binnaz Engin ile evli olan Zafer Ergin bu kez de başka bir kadınla yakalanarak adından söz ettirdi.

"BANA ADRES SORDU" DEDİ BAŞKA BİR SOKAKTA YAN YANA GELDİ!

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Zafer Ergin, bir kadın arkadaşıyla Nişantaşı'nda görüntülendi. Usta oyuncunun, kadın arkadaşıyla görüntülendiği anlarda panik olduğu öne sürüldü. Objektiflere takıldığı kendisinden yaklaşık 30 yaş küçük kadını tanımadığını söyleyen Ergin, "Bana adres sordu sadece... Tanımıyorum" dedi.

37 yıldır Binnaz Ergin'le evli olan usta sanatçının, "Tanımıyorum" dediği kadın arkadaşıyla, başka sokakta tekrardan buluşması ise kafaları karıştırdı.

Daha öncede eşini aldattığı haberleriyle gündem olan Ergin'in, objektiflere takıldığı arkadaşıyla geçtiğimiz günlerde yine Nişantaşı'nda bir mekandan baş başa yemek yediği de ortaya çıktı.

"ONLAR YAYINLANMASIN!"

Panik hallerine devam eden oyuncu, "Fotoğraflarımızı silerseniz çok güzel olur. Onlar yayınlanmasın! Bir akşam buluşup, yemek yiyelim" dedi.

Zafer Ergin'in başka bir kadınla görüntülenmesi sosyal medyada 'yakışmadı Rıza Baba' yorumlarını da beraberinde getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN