Yalı Çapkını dizisine Ömer'den flaş transfer! O oyuncu sürpriz karakterle geliyor!

Yalı Çapkını dizisine Ömer'den flaş transfer! O oyuncu sürpriz karakterle geliyor!

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorlarını alt eden 'Yalı Çapkını' dizisi bu akşam ekranlara gelecek 26. bölümünde büyük bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor. Ekranlarda örneğine az rastlanan bu durum, seyircilerde heyecan yarattı.

Son dönemin en başarılı dizileri arasında yer alarak reyting rekorlarını alt üst eden, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrolde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Çetin Tekindor'un yer aldığı 'Yalı Çapkını' dizisi bugün ekranlara gelecek 26 bölümde büyük bir sürprize imza atacak.

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorlarını alt üst eden 'Yalı Çapkını' dizisi bu hafta büyük bir sürprize imza atarak hayranlarını şaşırtacak.

SÜRPRİZ TRANSFER

Reyting rekortmeni diziye son dönemin başarılı dizileri arasında yer alan 'Ömer' dizisinde Reşat Ademoğlu karakterini canlandıran Barış Falay dahil olacak.

Yalı Çapkını'na Ömer dizisinden Reşat Ademoğlu sürprizi - 2

Yalı Çapkını dizisinin 31 Mart Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümünde Halis Korhan, Ömer dizisinden Reşat Ademoğlu ile bir araya gelecek. Oyuncular arasında kısa bir diyalog da yaşanacak. Ekranlarda örneğine az rastlanan bu durum, seyircilerde heyecan yarattı.

Yalı Çapkını ve Ömer dizisindeki gibi farklı hikayelere ve karakterlere sahip dizilerin oyuncularının bir bölümde buluşmasına "crossover" adı veriliyor.

Yalı Çapkını'na Ömer dizisinden Reşat Ademoğlu sürprizi - 4

CROSSOVER NEDİR?

Crossover, birbirinden farklı hikayelerin veya karakterlerin aynı evrende bir araya gelmesi anlamına geliyor. Diziler arasındaki geçişler ya da ortak bölümler sayesinde izleyiciler keyifle izledikleri karakteri bambaşka bir hikayede izleme imkanı elde ediyor.

Özellikle Amerika yapımı dizilerde sık sık kullanılan "crossover bölümler", The Simpsons, Family Guy, Supernatural ve Friends gibi popüler dizilerin karakterlerini bir araya getirdi.

ÖMER DİZİSİNİN 10. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın paylaştığı Ömer dizisinin son bölümünde; giderek şüpheleri artan Süreyya'nın Gamze konusunda Ömer'i uyarması dikkat çekti. Ömer 10. bölüme dair ayrıntıları öğrenmek için tıklayın.

YALI ÇAPKINI DİZİSİNİN 25. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Başrollerini Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde; Zerrin'in yaptığı plan sonrası Seyran'ın Ferit ile Pelin'i görmesi damga vurdu. Son bölüme dair detayları öğrenmek için tıklayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN