Yalı Çapkını Ferit'in eski sevgilisini gören "hadi canım" diyecek! Bakın eski sevgilisi hangi ünlü çıktı?

Yalı Çapkını Ferit'in eski sevgilisini gören "hadi canım" diyecek! Bakın eski sevgilisi hangi ünlü çıktı?

Star TV ekranlarının en beğenilen dizilerinden birisi olan yalı Çapkını, yeni sezonuyla gümbür gümbür devam ediyor. Her hafta cuma akşamlarıyla seyircisini ekran başına toplayan sevilen dizi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Günümüzde, Afra Saraçoğlu ile aşk yaşayan Mert Ramazan Demir'in eski sevgilisi ortaya çıktı. Görenler şaşkınlığını gizleyemedi. İşte tüm detaylar...

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni Yalı Çapkını dizisi, yeni sezonuyla televizyon dünyasını sallamaya devam ediyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken fenomen dizi, reyting rekortmeni olarak biliniyor. Başrollerinde yer alan Mert Ramazan Demir'in eski sevgilisini görenler ise "yok artık!" dedi.

MERT RAMAZAN DEMİR'İN AŞK HAYATI

Milyonların izlediği fenomen dizinin başrolünde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir yer alıyor. İkilinin muhteşem performansı ve dizinin konusuyla birlikte izleyenleri ekran başına kilitliyor.

Günümüzde sevgili olarak bilinen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in özel hayatı, dizi izleyicileri tarafından yakın takibe alındı. Yaz sezonunda dudak dudağa yakalanan çift hakkında araştırmalar sürerken, Mert Ramazan Demir'in eski sevgilisi ortaya çıktı.

f6tuusx7tcm.jpg

ESKİ SEVGİLİSİYLE MESLEKTAŞLAR

Yakışıklı oyuncu dizideki performansının yanı sıra aşk hayatı ile sık sık gündeme geliyor. Afra Saraçoğlu ile yaşadığı aşk, takipçileri tarafından merak konusu oldu. Magazin dünyasına sık sık konuk olan Mert Ramazan Demir, bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Eski sevgilisinin bulunmasıyla birlikte sevenleri şaşkına döndü.

Yakışıklı oyuncunun eski sevgilisiyle meslektaş olduğu tespit edildi. Meraklı araştırmaların adından eski sevgilisinin Serra Arıtürk olduğu duyuruldu. Arkadaş ortamında tanıştığı söylenen eski çiftin, aşkları çok kısa sürdüğü iddia ediliyor.

kjvrc91.jpg

SERRA ARITÜRK'ÜN KARİYERİ

Oyunculuğundaki üstün performansının yanı sıra sesiyle etkileyici bir oyun sergileyen Serra Arıtürk, son olarak Aşkın Tarifi dizisinde yer almıştı. Kadir Doğulu ile başrolü paylaşan güzel oyncu, şimdilerde ise Netflix projesinde yer alıyor. Netflix'de yayınlanan Kulüp dizisinin 2'inci sezonunda karakterini sergiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN