Yalı Çapkını hayranlarına kötü haber! Finale ramak kala başrol ayrılıyor: Tası tarağı topladı

Yalı Çapkını hayranlarına kötü haber! Finale ramak kala başrol ayrılıyor: Tası tarağı topladı

Televizyon ekranlarında reytinglerde zirveyi gören Yalı Çapkını dizisi, heyecan dolu bir yaprak dökümüne sahne olmaya devam ediyor. Son olarak, Ferit'in abisi Fuat karakterini canlandıran Doğukan Polat'ın diziden ayrılmasının ardından, bir başrol oyuncusunun daha veda edeceği iddiaları gündeme geldi. Peki, sevilen dizi Yalı Çapkını'na veda edeceği öne sürülen isim kim? Ayrıntılar haberimizde...

Popüler dizi Yalı Çapkını'nda yaprak dökümü devam ediyor. Doğukan Polat'ın Ferit karakterine veda etmesinin ardından, bir başrol oyuncusunun daha diziden ayrılacağı iddiaları konuşuluyor. Dizi, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Buçe Buse Kahraman, Diren Polatoğulları, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Çetin Tekindor ve Şerif Sezer gibi başarılı oyuncuların yer aldığı kadrosuyla her bölümüyle ilgiyle takip ediliyor. Merakla beklenen o ismin kim olduğu merak konusu.

O İSİM AYRILACAK

şerif sezer

Yalı Çapkını dizisinde rol alan deneyimli oyuncu Şerif Sezer, 76 yaşında olmasına rağmen hala aktif bir şekilde projelerde yer almasıyla tanınmaktadır. Son zamanlarda dizinin resmi Instagram hesabını takibi bırakması, Sezer'in diziden ayrılacağına dair dedikoduları güçlendirmiştir. Bu hareket, izleyiciler arasında merak uyandırmış ve ayrılık iddialarını daha da güçlendirmiştir. Şerif Sezer'in henüz resmi bir açıklama yapmamış olması, durumu netleştirmek adına daha fazla spekülasyona neden olmuştur. Takipçiler, Sezer'in gelecekteki projelerini ve diziye devam edip etmeyeceğini merakla beklemektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN