Yalı Çapkını'nda gözyaşına boğan final! Ferit'in yeni sezon akıbeti belli oldu: İzleyiciler şoka uğrayacak

Yalı Çapkını'nda gözyaşına boğan final! Ferit'in yeni sezon akıbeti belli oldu: İzleyiciler şoka uğrayacak

Star TV ekranlarında yer alan Yalı Çapkını dizisinde gözyaşlarına boğan final sahnesi yaşandı. Yayınlandığı ilk günden bu zamana kadar yoğun ilgiyle izlenen Yalı Çapkını'nın son sahnesinde Ferit'in o halleri izleyiciyi paramparça etti. Peki Yalı Çapkını Ferit'in akıbeti ne olacak? Yalı Çapkını Ferit ölecek mi?

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir,Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Diren Polatoğulları ve Gözde gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Yalı Çapkını dizinin sezon finali herkesi şaşırttı. İzleyicileri derinden etkileyen bu olayın sonu merak konusu oldu. Gaziantep'e Seyran'ı görmeye giden Ferit vuruldu. Peki, Yalı Çapkını Ferit ölecek mi? Tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

YALI ÇAPKINI FERİT AKIBETİ

Yayınlanan sezon finali bölümünde heyecan dorukta izlenirken son sahnede Tarık, Seyran'ı alıp giden Ferit'i durdurmak için silah çekti. Ferit'in durmaması üzerine Tarık tetiği çekti ve Ferit'i vuruldu. Ferit Korhan'ın ölüp ölmediği ise izleyici tarafından merak ediliyor.

yalı çapkını sezon final bölümü

MERT RAMAZAN DEMİR DİZİYE VEDA MI EDİYOR?

Sevilen dizisinin 36. bölümünde Ferit'in vurulmasıyla kafalar karışırken izleyici sevilen oyuncu Mert Ramazan Demir'in diziden çıkıp çıkmayacağını araştırmaya başladı. Demir'in Yalı Çapkını'nın ayrılıp ayrılmayacağı henüz netleşmedi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN