Yalı Çapkını’ndan kötü haber geldi! Ekranlara veda ediyor! Seyran ve Ferit aşkına nokta koyuldu

Yalı Çapkını’ndan kötü haber geldi! Ekranlara veda ediyor! Seyran ve Ferit aşkına nokta koyuldu

Ekranları kasıp kavuran Yalı Çapkını’ndan kötü haber geldi. Sene başından beri ekranlarda yer alan diziden veda kararı geldi. Yalı Çapkını 36. bölümü ile sevenlerinden ayrılacak. İşte Yalı Çapkını 36. bölüm fragmanı…

Star TV ekranlarını sevilen dizisi Yalı Çapkını yeni bölümü ile Cuma günü ekranlarda yer alacak. Reyting rekorları kıran dizi geçtiğimiz hafta heyecanlı bir final ile günü sonlandırdı. 36. bölümü ile cuma günü ekrana gelmeye hazırlanan diziden kötü haber geldi. Dizinin hayranları bir süre Ferit ve Seyran'dan ayrı kalacak. Seyran ve Ferit kaçmaya hazırlanırken Seyran, Hattuç hala ile Antep'e gönderilir. Yeni bölümde neler olacak merakla beklenirken 36. bölüm fragmanı da izleyicilerle buluştu. İşte Yalı Çapkını 36. bölüm fragmanı…

FERİT VE SEYRAN KAÇABİLECEK Mİ?

Seyran ve Ferit aşklarını doyasıya yaşamak için yeniden plan yapar. Yurt dışına kaçmak için plan yapan çiftin planı da suya düşer. Ferit'e gönderdiği nokta onu sevdiğini söyleyen Seyran Ferit'i havaalanında bir başına bırakır.

seyran-ferit-36.jpg

SEYRAN ANTEP'E GİTTİ

Yalı Çapkını 36 bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. 35. bölümde heyecan zirveye çıkarken dizinin hayranları da yeni bölüm hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Yalı Çapkını dizisinin Antep'e taşındığı iddia edilirken bazı çekim görüntüleri de sosyal medyada günde mi oldu. Görüntülerde Ferit ve Seyran'ın Antep'te açık bir alanda öpüştüğü görülürken izleyiciler de Ferit'in Seyran'ın peşinden gittiği yorumlarında bulundu. 36. bölüm ile sezon finali yapacak olan Yalı Çapkını’nda neler yaşanacağı ise merak konusu oldu.

seyran-36.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN