Yalnızca en keskin gözlere sahip olanlar resimdeki farklı fili bulabiliyor! 7 saniyede bulabilir misin?

Yalnızca en keskin gözlere sahip olanlar resimdeki farklı fili bulabiliyor! 7 saniyede bulabilir misin?

Ara ve bul yapbozunda filler grubunda farklı olan tek bir fil vardır. Sadece en keskin göz çifti tek fili 7 saniyede görebilir. Onlardan biri misin? Şimdi öğrenin.

Ara ve bul meydan okuması, bireylerin gözlem becerilerini ve ayrıntılara olan dikkatlerini test etmek için kullanılan en popüler çevrimiçi bulmacalar arasındadır. Bu etkinlikte, kullanıcının önüne gizli bir öğe içeren bir resim sunulur. Bu gizli öğe herhangi bir nesne, hayvan, sayı, alfabe vb. olabilir.

Gizli öğeyi belirleme ve mücadeleyi tamamlama için zaman sınırı, onu rekabetçi kılar. Bu aktiviteyi düzenli olarak uygulamak, gözlem becerilerini ve dikkati geliştirmede oldukça etkilidir. Kulağa heyecan verici geliyor, değil mi? O halde şimdi bu mücadeleyi deneyin!

1.jpg

RESİMDEKİ FARKLI FİLİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görselde kullanıcılara 16'ya 10'luk bir ızgarada bir grup fil sunuluyor. Bu görselde toplam 160 fil var. 160 fil arasında bir tek fil var ve o fili 7 saniye içinde görmeniz gerekiyor.

Bu ara ve bul yarışmasının amacı, ayrıntılara dikkatinizi ve gözlem becerilerinizi test etmektir. Yalnızca olağanüstü görsel becerilere sahip olanlar, süre sınırı içinde sorunu çözebilir.

FARKLI OLAN FİLİ BULDUN MU?

Fil gözlerinizin hemen önünde olabilir. Dikkatlice bakın. Farklı fili tespit etmek için mükemmel durumsal farkındalık ve gözlem becerilerine ihtiyacınız var. Farklı fili buldun mu? Gruba ait olmayan fili tanımlayıp tanımlayamadığınızı kontrol etmek için son bir kez resme odaklanın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Zaman sınırı içinde tek fili tespit edebildiniz mi? Keskin gözlü kullanıcılardan bazıları garip fili diğerlerinden daha hızlı bulmuş olabilir. Farklı fili bulamayanlar artık aramayı bırakabilir. Farklı filin nerede olduğunu merak ediyor musunuz? O zaman aşağıdaki çözüme bir göz atın.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN