Yaprak Dökümü'nün Ali Rıza'sı 40 kilo vermişti! Halil Ergün'ün zayıflama sırrı merak konusu olmuştu: "Kıskanmayın" diyerek...

Yaprak Dökümü'nün Ali Rıza'sı 40 kilo vermişti! Halil Ergün'ün zayıflama sırrı merak konusu olmuştu: "Kıskanmayın" diyerek...

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Ali Rıza Bey karakteri ile milyonların gönlünde taht kuran Halil Ergün, son dönemde verdiği kilolarla gündeme geldi. 40 kilo birden veren ünlü ismin zayıflama sırrı merak konusu olmuş ve mide küçülteme operasyonu olduğuna dair iddialar ortaya atılmıştı. Ergün, o iddialara yanıt verdi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2006 yılından 2010'a kadar soluksuz devam eden Yaprak Dökümü dizisinde Ali Rıza Tekin'e hayat veren Halil Ergün, o dönem büyük beğeni kazanmıştı. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen, Bennu Yıldırımlar, Güven Hokna, gibi isimlerin yer aldığı dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Halil Ergün son haliyle gündemde.

ali-rica.jpg

Halil Ergün son dönemde 40 kilo verdi. Halil Ergün, verdiği kilolarla magazin gündemini salladı. 20 günde 11 kilo birden veren usta oyuncunun obezite ameliyatı olduğu ileri sürüldü. Bu iddiaların ayyuka çıkmasının ardından Ergün, sessizliğini bozdu.

alifg.jpg

2. Sayfa'da yer alan habere göre, Halil Ergün, hakkında çıkan obezite ameliyatı iddialarını sert bir dille yalanladı.

ali-rg.jpg

HALİL ERGÜN'DEN YANIT

Ergün açıklamasında "Gençleştim, bedenimle barıştım, kendimin farkına vardım. Kıskanmayın! Hiç öyle ameliyat falan yok!" dedi.

alig.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN