Yaprak Dökümü'nün Uğursuz Şevket'ine Yıllar Acımadı! Bakın Şimdi Ne Halde? "Ferhunde'nin İntikamı"

Yaprak Dökümü'nün Uğursuz Şevket'ine Yıllar Acımadı! Bakın Şimdi Ne Halde? "Ferhunde'nin İntikamı"

Yaprak Dökümü'nün Şevket'ini görenler gözlerine inanmıyor. Kanal D'nin bir dönemler en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yaprak Dökümü'nde Şevket karakterini oynayan Hasan Küçükçetin şimdi ki hali herkesi üzdü. Diziden sonra ortalıkta görünmeyen Hasan Küçükçetin bakın ne halde?

2006-2010 yılları arasında fırtına estiren ve herkesi erkan başına kilitleyen Yaprak Dökümü, senaryosu ve karakterleriyle dönemin en çok izlenen dizileri arasına girmişti. Reşat Nuri Güntekin'in romanından uyarlanan dizi sektöre yeni bir soluk getirmişti. Halil Ergün, Güven Hokna gibi usta oyuncuların yer aldığı dizide Şevket karakterini oynayan Hasan Küçükçetin'de adından sıkça söz ettirmişti. Ferhunde karakterinin eşini oynayan Hasan Küçükçetin, diziden sonra ortadan kaybolmuştu. Uzun süredir ekranlarda olmayan oyuncu bakın ne halde görüldü?

yaprakdokumu.jpg

YILLAR ŞEVKET'E ACIMAMIŞ

Yaprak Dökümü'nde Şevket karakterine hayat veren Hasan Küçükçetin, yıllar içerisinde bambaşka birine dönüştü. Yaprak Dökümü dizisinden sonra ekranlarda görülmeyen oynucu şimdi ki haliyle görenleri şaşkınlığa uğrattı.

8c313439b56d52e65bbd6a604ee4a8d7.jpg

Deniz Çakır'ın oynadığı Ferhunde karakterinin eşini canlandıran Küçükçetin'e yıllar acımamış. Diziden sonra bir çok oyuncu farklı projelerde yer alırken Hasan Küçükçetin, is bir süre ortadan kayboldu. Bazı projelerde yer alan Küçüççetin'i tanımak ise imkansız.

546b24dcf493b817681851c0.jpg

AİLENİN TEK OĞLUNU OYNUYORDU

Kısa sürede reyting rekorları kıran dizinin hala eski bölümleri bazı kanallarda yayınlanmakta. Türk dizi tarihinin klasikleri arasında giren Yaprak Dökümü, hala replikleri ile gündemde yerini alıyor. Her bölümü ile izleyiciyi ekrana bağlayan dizinin oyuncuları da hızla parladı. Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır gibi çok sayıda oyuncuya ün katan dizi Hasan Küçükçetin ise bambaşka birinde dönüştü. Dizide ailenin tek oğlunu oynayan Küçükçetin bakın şimdi ne halde?

yaprakdokumu3.jpg

SAÇI SAKALI BİRBİRİNE GİRMİŞ

2010 yılında final yapan diziyle beraber Şevket de ortadan kayboldu. Diziyle beraber pek çok oyuncu şöhretin kapılarını araladı. Hasan Küçükçetin ise yeni haliyle farklı projelerde yer aldı. Küçükçetin'i gören Şevket olduğuna inanmıyor.

sevko.jpg

Saçı sakalı birbirine karışan oyuncu en son 'Bir Zamanlar Kıbrıs/Kıbrıs: Zafere Doğru' dizisinde yer almış ve kimse tanıyamamıştı.

yaprakdokumukimdr.jpg

Hasan Küçükçetin'i görenler ise "Ferhunde'den sonra toparlanamamış", "Yetersiz Şevket evrim geçirmiş" gibi yorumlarda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN