Yargı dizisi için flaş karar! Final yapacaktı, o sahne her şeyi değiştirdi: Senaristi bu paylaşımla kararı açıkladı

Yargı dizisi için flaş karar! Final yapacaktı, o sahne her şeyi değiştirdi: Senaristi bu paylaşımla kararı açıkladı

Kanal D ekranlarının sevilerek takip edilen Yargı dizisi ile ilgili yeni final kararları belli oldu. Peki dizi ne zaman final yapacak? Tüm detaylar haberimizde.

Yayınlandığı günden itibaren büyük kitleler tarafından sevilerek takip edilen Yargı dizisinin finali ile ilgili yeni bir karar alındı. Final tarihi belli mi? Dizi ne zaman final yapacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YARGI DİZİSİNİN FİNAL KARARI

Yargı dizisi yayınlandığı ilk günden beri güçlü kadrosu ve sevilen senaryosuyla büyük kitlelere hitap etmiş ve kısa sürede reyting rekorları kırmaya başlamıştı. Dizi normal şartlarda ikinci sezonda final yapmayı bekliyordu ancak seyircinin yoğun ilgisi sebebiyle dizinin final tarihinde değişiklik yapıldı. Yargı dizisinin sevenlerini sevindirecek karar belirlendi ve Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre dizinin üçüncü sezonu için de onay alındı. 

Yargı Dizisi Final Kararı Değişti

Dizi bu sezon da final yapmayacak ve yeni sezonda sevenleriyle buluşacak. Yargı dizisi son bölümde yine reyting rekorlarına imza attı. AB'de 6.78, 18.97 izlenme payı; 20+ ABC1'de 6.71 reyting ve 16.78 izlenme payıyla Pazar gününün birincisi oldu. Dizi her bölümde sosyal medyada #Yargı, #Ilgaz, #Ceylin, #Eren etiketleriyle gündeme geliyor ve paylaşım rekorları kırıyor. Dizinin başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu paylaşıyor. Aynı zamanda dizi kadrosunda Mehmet Yılmaz, Başak Gümülcinelioğlu, Zeynep Atılgan, Uğur Polat, Arda Anarat, Nilgün Türksever, Hüseyin Avni Danyal gibi güçlü isimler de yer alıyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN