Yargı dizisi için nefesler tutuldu! Kanal D’nin sevilen dizisi yeni rotasını belirledi! 10 Nisan’da yeni kanalında!

Yargı dizisi için nefesler tutuldu! Kanal D’nin sevilen dizisi yeni rotasını belirledi! 10 Nisan’da yeni kanalında!

Yeni sezonda yeni diziler ekranda yerini alırken Yargı dizisi için de geri sayım başladı. Ekranların sevilen dizisi Yargı’nın yeni adresi belli oldu. İşte Yargı dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Başrolünde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı yargı dizisinde final heyecanı devam ediyor. Haziran ayında final yapacağı açıklanan dizinin yeni adresi ise herkesi şaşırttı. Türkiye'deki yolculuğuna son veren dizi bu kez de yurt dışına açılıyor. İşte Yargı dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

YURT DIŞINA AÇILIYOR

Hürriyet'in haberinde yer alan bilgiler doğrultusunda Ay Yapım imzalı Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı’nın dünyanın farklı ülkelerinde yayın hayatına başlayacağı belirtildi. Hem konusuyla hem de oyuncularıyla herkesi kendisine hayran bırakan dizi 10 Nisan 2023 tarihinde Şili'de yayın hayatına başlayacak.

yargi-dizi.jpg

2 sezon boyunca izleyenlere ekran başına kitleyen Yargı, 10 Nisan 2023 tarihinde Şili'de Mega TV'de yayına giriyor. Türkiye'nin yanı sıra dünyanın pek çok ülkesinde yayın hayatına başlayan Yargı, ilerleyen günlerde farklı ülkelerde de yayın hayatına başlayacak.

YARGI DİZİSİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALIYOR?

Ay Yapım imzası ile izleyiciyle buluşan Yargı, ünlü senarist Sema Ergenekon'un kaleminden ekranlara taşınıyor. Dizinin hem konusu hem de oyuncu kadrosu dikkat çekerken birçok Usta isim de diziyi farklı bir boyuta taşıyor.

yargi-yayin-saati.jpg

Yargı dizisinin oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi usta ve genç isimler yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN