Yargı dizisinde sürpriz ayrılık

Yargı dizisinde sürpriz ayrılık

Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı'da bir ayrılık yaşandı. Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı'da 'Rıdvan' karakterine hayat veren Yiğit Kalkavan, 54. bölümde dizinden ayrıldı.

Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı'da 'Rıdvan' karakterine hayat veren Yiğit Kalkavan kadrodan ayrıldı.

54.BÖLÜMDE VEDA ETTİ

Yargı dizisinde Rıdvan karakterine can veren Yiğit Kalkavan, dizide Başsavcı Pars'ın kalemi görevinde yer alıyor. Adliyede çalışan Özge ile aşk yaşayan Rıdvan, Özge'ye evlilik teklifi etmek için hazırlık yapıyordu. Fakat Rıdvan, Pars'ın verdiği görevi gerçekleştireceği sırada hain bir suikasta kurban gitti.

sdfvs.jpg

FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

Edinilen bilgilere göre Yargı dizisi haziran ayında final yapacak. Başlangıçta tek sezonluk olan Yargı dizisinin 1 sezon daha devamına karar verilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN