Yargı dizisinden büyük sürpriz! O ünlü şarkıcı diziye dahil oldu: Reyting rekorlarını alt üst edecek!

Yargı dizisinden büyük sürpriz! O ünlü şarkıcı diziye dahil oldu: Reyting rekorlarını alt üst edecek!

Son dönemin en başarılı dizileri arasında yer alan 'Yargı' büyük bir sürprize imza attı. Reyting yarışında her hafta üst sıraları zorlayan dizi, reyting rekorlarını alt üst etmek için kolları sıvadı ve ünlü şarkıcıyı diziye dahil etti.

Son dönemin en dikkat çekici dizileri arasında yer alarak reyting yarışında her hafta üst sıraları zorlayan 'Yargı' dizisi sürpriz bir transfere imza atarak kadrosuna ünlü şarkıcıyı kattı. Yargı dizisi, bu transfer ile hem dizinin hayranlarını hem de ünlü şarkıcının hayranlarını heyecanlandırdı.

24 Eylül pazar akşamı üçüncü sezonun ilk bölümüyle ekranlara gelecek 'Yargı' dizisi, sürpriz bir transfere imza attı. Önceki iki sezonda reyting yarışında ilk sıraları zorlayan Yargı, bu kez reyting rekorlarını alt üst etmek için kolları sıvadı.

Senaryosu Sema Ergenekon tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu, başrolde ise Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat ve Uğur Aslan'ın yer aldığı Kanal D'nin 'Yargı' dizisi, sürpriz bir transfere adım attı.

Snob Magazin'in haberine göre; 24 Eylül Pazar akşamı üçüncü sezonu ile ekrana gelecek olan diziye ünlü şarkıcı Funda Arar konuk oyuncu olarak katılacak. Ünlü şarkıcı, Yargı ekibinin çekimlerine katılarak konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak.

Ünlü şarkıcının dizide hangi karaktere hayat vereceği ise şimdiden merak konusu oldu. Funda Arar'ın diziye dahil olması hem kendisinin hayranlarını hem de dizinin hayranlarını fazlasıyla heyecanlandırdı.

Ünlü şarkıcı Funda Arar 'Yargı' dizisine konuk oldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN