Yargı'nın Ceylin'i hastanelik oldu! Kaan'la arasına Hadise girmişti

Yargı'nın Ceylin'i  hastanelik oldu! Kaan'la arasına Hadise girmişti

Yargı dizisiyle oyunculuğunu zirveye taşıyan Pınar Deniz, son günlerde özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açan Deniz, hastanelik oldu. Yanından sevgilisi Kaan yerine bakın kim vardı?

Yargı dizisinde Ceylin karakteri ile bilinen Pınar Deniz, yoğun iş temposuna dayanamadı. Sürekli aktif olan ünlü oyuncu hem dizi hem dijital bir platform için koştururken, bedeni yoruldu. Hastanelik olan oyuncunun yanında ise sadece dizi partneri Uraz Kaygılaroğlu vardı. Son günlerde Kaan Yıldırım ile aralarının limoni olduğu söylenen Pınar Deniz'in yalnız olması kafalar karıştırdı.

hadise.jpg

PINAR DENİZ HASTANELİK OLDU

Son dönemlerin en başarılı kadın oyuncularından Pınar Deniz, setten sete koşturmaktan yorgun düştü.

deniz.jpg

Ünlü isimle birlikte dijital bir projede rol alan Uraz Kaygılaroğlu, Pınar Deniz'in serum aldığı anları paylaşıp son durumunu açıkladı.

pinar-deniz-konusma.jpg

KAAN İLE ARALARI AÇIKTI

Ünlü ismin son halini görenler ise bu durumda çalıştırılmasına büyük tepki gösterdi. Kimileri ise Kaan Yıldırım ile aralarının Hadise'den dolayı açık olmasının da bunda etken olduğunu yazdı.

hastanelik.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN