Yarın geceye dikkat! Gökyüzünden büyük bir ses duyulacak, ünlü astrolog "hayatımız değişecek" diyerek uyardı

Yarın geceye dikkat! Gökyüzünden büyük bir ses duyulacak, ünlü astrolog "hayatımız değişecek" diyerek uyardı

Ünlü astrolog tarih verdi! Yarın geceye dikkat! Hayatımızın değişeceği bir gece olacak! Gökyüzünden büyük bir ses duyulacak! Herkes heyecanla o günü bekliyor! Ünlü astrolog "hayatımız değişecek" diyerek uyardı...

Son zamanlarda sosyal medyada dolaşan 22 Eylül gecesine dair iddialar ülkenin gündemine oturdu. Ünlü astrolog Nuray Sayarı, bu tarihte gizemli bir olayın gerçekleşeceğini ve bu olayın bazı insanların hayatını baştan sona değiştireceğini söyledi.

“TÜRKİYE’NİN KADERİ YENİDEN YAZILACAK”

640x360.jpg

Gazeteci Haluk Özdil'in daha önce "Gördüklerinize inanamayacaksınız" şeklinde yaptığı gizemli açıklama ve Nuray Sayarı'nın "20 Eylül'de Türkiye'nin kaderi yeniden yazılacak" ifadeleri, 20 Eylül tarihini merak konusu haline getirmişti. Şimdi ise odak noktası, 22 Eylül 2023 Cuma gecesi.

RUHANİ VARLIKLARLA İLETİŞİME GEÇİLECEK İDDİASI

TikTok platformunda paylaşılan bir videoda, bir astrolog bu tarihte gökyüzünde büyük bir gürültünün meydana geleceğini söyledi. Astrolog, "22 Eylül gece yarısı büyük bir gürültü duyulacak. Bu gürültüyü duyan bazı insanlar ruhani varlıklarla iletişime geçecek ve hayatları değişecek" şeklinde konuştu.

ekran-goruntusu-2023-09-21-120824.jpg

GİZEMLİ OLAYLARIN KAPISI: KOÇ DOLUNAYI

İlgi çeken açıklamadan sonra astrolog, bu gürültünün kaynağını bir kuyruklu yıldız olarak belirtti ve Güneş patlamasının yakın olduğunu ifade etti. Ayrıca, 28 Eylül'deki Koç burcundaki dolunayın da gizemli olaylara gebe olacağını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN