Yarışmadan diskalifiye edilmişti! Elisa Durulay'ın saray yavrusu evine bakın, kirası duyan şok olacak

Yarışmadan diskalifiye edilmişti! Elisa Durulay'ın saray yavrusu evine bakın, kirası duyan şok olacak

Ekranların sevilen moda programı Doya doya moda yarışmasında ismini duyuran Tiktok fenomeni Elisa Durulay, saray yavrusu evinin kapılarını açtı. Ünlü fenomenin evinin kirasını duyanların ise şok geçirdi...

Türk televizyonlarının sevilen yarışması Doya doya moda programı ile adını duyuran Tiktok fenomeni Elisaa Durulay, yarışmada anlattığı çocukluk travmalarıyla çok konuşulmuştu. Yarışmada Özlem Parlu ile büyük bir tartışma yaşayan Elisa Durulay tartışma esnasında temasta bulunduğu gerekçesiyle programdan diskalifiye edilmişti. Ünlü fenomen şimdi ise adeta saray yavrusunu andıran eviyle gündemde.

YARIŞMADAN DİSKALİFİYE EDİLMİŞTİ! ELİSA DURULAY'IN SARAY YAVRUSU EVİNE BAKIN, KİRASI DUYAN ŞOK OLACAK

Evinin kapılarını bir youtube kanalına açan Elisa Durulay, evinin kirasını açıkladığında ise duyanların dudağı uçukladı. Evinin kirasının aylık 75 bin olduğunu açıklayan ünlü fenomen ağızları açık bıraktı.

640xauto-002.webp

Elisa Durulay' ı dışarıda arabasına binmek üzereyken yakalayan youtuber evinin kirasını sorunca 75 bin cevabın aldı. Bunun üzerine Elisa, youtuberı evine davet etti. Evini gezdiren ünlü fenomenin evinin Galatasaray stadı manzaralı olduğu ancak kendisinin Fenerbahçeli olduğu görüldü.

t25-doya-doya-moda-elisa-kimd-376.webp

Ünlü fenomen giyinme odasını gösterdiğinde ''Giyinme odası olmadan olmuyor. Çünkü biz kadınlar giyinme odasına birazcık önem veriyoruz. Tüm günümüz orada geçiyor. Hazırlan falan vesaire'' ifadelerine yer verdi. İşte sosyal medyayı sallayan o video...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN