Yaşlanma karşıtı bu besinleri uygulayarak zamanı durdurun! Kozmetik ürünlere para dökmeyin!

Yaşlanma karşıtı bu besinleri uygulayarak zamanı durdurun! Kozmetik ürünlere para dökmeyin!

Yaşlanma, çeşitli nedenlerle ortaya çıkan doğal bir süreçtir. Bilim adamları, oksidatif stres, glikasyon, mutasyonlar vb. gibi çeşitli faktörlerin cildinizin yaşlanmasına neden olduğuna inanıyor. Peki yaşlanmayı önleyen besinler nelerdir?

Yaşlanma kaçınılmazdır. Yaşlanma belirtilerini durduramaz veya tersine çeviremezken, yaşlanma karşıtı bir yüz maskesi ile bunları en aza indirebilirsiniz. Yaşlandıkça, cildinizde, özellikle yüzünüzde daha da derinleşebilen ince çizgiler ve kırışıklıklar göreceksiniz. Neyse ki, görünüşlerini iyileştirmenin doğal yolları var. Bunu nasıl yapacağınızı anlamak için okumaya devam edin.

DOĞAL YAŞLANMA KARŞITI ÇÖZÜMLER

basliksiz-10.jpg

BAL

Bal, antioksidanlarla dolu doğal bir nemlendiricidir. Bu antioksidanlar, serbest radikallerin cildinize verdiği hasarın onarılmasına ve cildin gençleşmesine yardımcı olur. Cildinize yoğun nemlendirme sağlamak çizgi ve kırışıklık oluşumunu da yavaşlatabilir.

İhtiyacınız olanlar

1-2 yemek kaşığı organik bal

Uygulanışı

  1. Balı yüzünüze ve boynunuza bolca uygulayın.
  2. Bir veya iki dakika masaj yapın.
  3. 15-20 dakika bekletin, ardından su ile durulayın.

Ne sıklıkla uygulanır?

Her gün veya alternatif günde bir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN