Yayını durdurulan Kızılcık Şerbeti'nde dikkat çekici gelişme! Ekranlara veda mı edecek?

Yayını durdurulan Kızılcık Şerbeti'nde dikkat çekici gelişme! Ekranlara veda mı edecek?

28 Ekim'den bu yana Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşarak dikkatleri üzerine çeken, ancak 'kadına şiddet' sahneleri nedeniyle RTÜK tarafından yayını durdurulan Kızılcık Şerbeti'nin akıbeti belli oldu.

Senaryosu Melis Civelek tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç'ın oturduğu, başrolde ise Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı, 'kadına şiddet' sahneleri nedeniyle RTÜK tarafından 5 hafta yayın durdurma cezası verilen Kızılcık Şerbeti'nin ekranlara veda edeceği öne sürülmüştü. Reyting rekortmeni dizinin akıbeti belli oldu.

RTÜK tarafından 5 hafta durdurma ve 1,5 milyon TL para cezasına çarptırılan dizinin mahkeme kararı geçen cuma devreye girdi. Reyting rekortmeni dizinin yerine "İslamofobi" belgeseli yayınlandı. Bu gelişmeler sonrasında dizinin yayın hayatına veda edeceği öne sürüldü.

EKRANLARA VEDA MI EDECEK?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizinin bu sezon 32. bölümde sezon finali yapması, eylül ayında da yayına devam etmesi planlanıyordu. Ancak 5 haftalık yasak sonrasında bu sezonki bölüm sayısını 27'ye düşürdü.

Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor! Gelen açıklama herkese rahat nefes aldırdı

YAYINA DEVAM EDECEK

Bu gelişme sonrasına diziyle ilgili final kararının alınması söz konusu olmadığı belirtildi. Dizinin yapımcısı Gold Film'in patronu Faruk Turgut dizinin sonuna kadar arkasında duracaklarını ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN