Yaylar ve Balıklar ev aktiviteleriyle ilgilenecek

Yaylar ve Balıklar ev aktiviteleriyle ilgilenecek

Günlük burç yorumlarında Yay ve Balıklar ev aktiviteleriyle ilgilenecek. Yayları evde ilham dolu bir gün beklerken Balıklar ise ev aktivitelerinde yaratıcılıkları ortaya çıkacak.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Gardınızı korumaya çalışıyorsunuz, çünkü incinmekten korkuyorsunuz ve öyle görünüyor ki partneriniz neden böyle davrandığınızı gerçekten anlamayacak.

Partneriniz bunu kişisel olarak algılayabilir, bu yüzden sizin için en iyi hareket tarzı, hayatınızın bazı yönlerini neden ilişkinizden uzak tutmaya çalıştığınızı olabildiğince açıklamaktır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Mevcut eğilim, yaratıcı bir vizyonla herkese, özellikle de duygularını açıklamaktan korkmayan Boğalara fayda sağlayacak.

Bu, yaratıcı etkinliklere katılmak için harika bir zaman. Bazı ev işlerini de unutmayın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

İlişkinize yeni bir soluk getirmeye çalışıyorsunuz ve bu Cumartesi gününü seyahat etmek için bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz.

Bu konuda dürtüsel olmayacaksınız. Onun yerine her şeyi önceden çok iyi planlayacaksınız. Hatta partnerinizin zamanı gelene kadar hiçbir şey öğrenmemesi için ailenizden birinin yardımına bile başvurabilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Mevcut eğilim, hayatınıza bir iyimserlik getirecek ve her şeyi gül renkli camlardan göreceksiniz. Bu, arkadaşlarınız için biraz şok edici olacak ve bu biraz şakaya dönüşürse şaşırmayın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu Cumartesi başarmak istediğiniz bir şey için epeyce kısıtlama olduğunu fark edebilirsiniz. Muhtemelen çok sinirlenecek ve her şeye itiraz etmeye başlayacaksınız.

Ancak, anında değiştirilemeyecek bir şeyi değiştirmeye çalışarak zamanınızı boşa harcamak yerine, bu engelleri aşmak için yaratıcılığınızı kullanın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu Cumartesi, yakınınızın veya belki de yeni tanıştığınız birinin hayatında bir iz bırakmaya çalışıyorsunuz ve mümkün olduğunca çok insanı aranıza katmaya çalışıyorsunuz.

Görünüşe göre sosyal hayatınızın doğallığı meyvesini veriyor ve sonunda siz de insanlara yardım edebileceksiniz. Bunun da kalbinizi ve ruhunuzu saf neşe ve memnuniyetle dolduracaktır.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Mevcut eğilim sizi o kadar iyi bir ruh haline sokacak ki etrafınızdaki bozuk ilişkileri bile onarmak isteyeceksiniz.

Yakın zamanda biriyle tartıştıysanız veya gerçekten kavga ettiyseniz, işleri daha iyi hale getirmek için söylediklerinizi geri almaya hazırsınız. Karşı tarafın nasıl tepki vereceğini görmek ilginç olacak.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bir arkadaşınızla geçirdiğiniz zaman azalmış ve onun dikkatini tekrar nasıl çekeceğinizi gerçekten bilmiyorsunuz. Bunun nedeni de kendinizi suçlu hissetmenizdir.

Ancak duruma objektif olarak bakarsanız, bunun mutlaka sizin hatanız olmadığını ve bu kişinin çok meşgul olduğunu ve zamanı geldiğinde buluşacağınızı anlayacaksınız.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Evde ilham dolu bir gün sizi bekliyor, fakat görünüşe göre evdeki aktivitelerini ertelemek isteyebilirsiniz, çünkü bir arkadaşınızın size ihtiyacı olacak.

Bu aslında yakın zamanda dikkatini çeken bir endişenin devamı olabilir. Her durumda, her şey olup biterken duygusal olacaksınız. Yine de çok etkilenmeyeceksiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Mevcut eğilim, çoğu Oğlak için işleri karmaşık hale getiriyor ve teoride belirli hareket tarzlarını seçme özgürlüğüne sahip olsanız da sevdiğiniz birinin istediğini seçme konusunda kendinizi engellenmiş ve baskı altında hissedeceksiniz.

Bunun nedeni bulunduğunuz pozisyonda kendinizi çok rahat hissetmemeniz ve herkesle arkadaş olmak istemenizdir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Gün için büyük planlarınız olmasa da yapacağınız şeyin büyük başarı şansına sahip olacağından emin olabilirsiniz.

Hırsınızı küçük faaliyetlere kanalize ediyorsunuz. Ayrıca başkalarına bağımlı olmamaya da çalışıyorsunuz, bu nedenle bu Cumartesi bazı şeyleri kendi başınıza nasıl yapacağınızı öğrenmeye çok açık olacaksınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu Cumartesi ev aktiviteleri için harika bir gün ama işler bunun ötesine geçiyor gibi görünüyor.

Yaratıcılığınız ortaya çıkıyor ve bu ailenizdekileri bile şaşırtacak. İşin sonunda takdir edileceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN