Yaz Tatilinde Evde Olan Çocuklarınız Bunalttı mı? Çocuğunuzun Burcuna Göre Yaz Tatilinde Yapması Gerekenler...

Yaz Tatilinde Evde Olan Çocuklarınız Bunalttı mı? Çocuğunuzun Burcuna Göre Yaz Tatilinde Yapması Gerekenler...

Bu yaz evde çocuklarınızla birlikteyseniz, kişiliklerine en iyi hangi etkinliklerin iyi geleceğini bilmenizde fayda var. Çocuğunuzun burcu , yapmaktan keyif alacakları ve kendilerini kaptırabilecekleri şeyler için önemli bir rehberdir. Ayrıca size de yaz günlerinde bir parça rahatlama şansı verir.İşte her burcun bu yaz yapması gerekenler.

KOÇLAR: YARIŞMALARA ODAKLANIN

Otoriter, sevgi dolu, hayal gücü kuvvetli, rekabetçi, maceracı Koç çocuğunuz muhtemelen bir avuç dolusu olduğunu kanıtlamıştır.

Koç, kendilerini başka hiçbir işaretin olmadığı gibi belaya, sıyrıklara, A&E departmanlarına ve tehlikeye sokabilir. Onları yormak önemlidir!

Ayrıca rekabeti severler, doğal olarak kazananlardır ve kendilerini başkalarıyla rekabete sokmayı severler.

Onları takım oyunları, spor, meydan okumalar, yarışmalar ve modası geçmiş gibi yarışmalar için kaydedin.

BOĞALAR: MÜZİK RUHUN GIDASIDIR

Sizin inatçı, sevecen, mantıklı ve sabırlı küçük boğalar aslında bir müzik tutkusuna sahip.

Venüs tarafından yönetilen çoğu Boğa, şarkı söylemeyi, müzik yapmayı, şarkı sözü yazmayı ya da sadece güzel seslerin etrafında olmayı sever.

Venüs bebeğinizin müzik yapmaya, müzik dinlemeye (belki de sadece bir öğleden sonrayı koltukta kulaklıklarla geçirerek) dahil olması için yerel olarak ne tür fırsatlar varsa, bu büyülü dünyayı keşfetmelerine yardımcı olun.

cocuklarin-burcuna-gore-aktivitesi.jpg

İKİZLER: ELLERİNE KAĞIT KALEM VERİN

Meraklı, iletişimsel, zeki küçük ikizlerin meşgul, aktif, dönen zihnini meşgul etmek için çok fazla zihinsel uyarana ihtiyacı var.

Can sıkıntısı düşmandır. Kitaplar, oyunlar, yazı kağıtları, çizim ekipmanları, arkadaşlık tarihleri, tatil günleri, yeni şovlar, bulmacalar ve meydan okumalar için stok yapın.

Kelimeler ikizlerin en sevdiği araçtır ve hepsi okumayı ve yazmayı sever. Kütüphanede bir araya geldiklerinden emin olun ve belki de onlara bir yaz okuma veya yazma yarışması ayarlayın (iyi bir ödülle).

cocuklarin-burcuna-gore-aktivitesi-1.jpg

YENGEÇLER: GÜNLÜK TUTTURUN

Duygusal, hassas, yaratıcı ve sevgi dolu Yengeç çocuğunuzun bu yaz çok fazla şirkete, ilgiye ve sevgiye ihtiyacı var. Süper hassas ve süper sevgi dolular, bölünmemiş bakımınızı istiyorlar.

Yengeçliler ayrıca hatıralar yaratmayı severler, bu yüzden belki de onlara yazlarının resimleri, fotoğrafları, çizimleri ve hatıralarıyla doldurmaları için boş bir albüm satın alın.

Tarihi ve gerçek hayat hikayelerini de severler. Onları yerel müzelerinize ve miras sitelerinize götürün.

cocuklarin-burcuna-gore-aktivitesi-2.jpg

ASLANLAR: ONLARA SORUMLULUK VERİN

Güneşli, oyuncu, neşeli, otoriter küçük aslanınız doğal bir lider ve öğretmendir. Zamanlarını gerçekten yararlı bir şekilde meşgul etmeleri ve bu doğuştan gelen özelliği ortaya çıkarmaları için onları diğer çocuklardan sorumlu tutun. Patron olmalarına izin verin.

Aslanlar ayrıca harcamayı ve savurganlığı sever. Biraz para biriktirmelerine yardımcı olun ve yaz günlerini (yani diğer çocukları yönlendirmekle meşgul olmadıklarında) geçirmek için kendilerine harika oyunlar veya oyuncaklar satın almaları için bir çılgınlığa götürün.

Tüm Aslanlar dramayı da sever, bu yüzden onları bir şarkı söyleme, dans etme veya oyunculuk atölyesine kaydolma yüzlerinde bir gülümseme bırakacaktır.

cocuklarin-burcuna-gore-aktivitesi-3.jpg

BAŞAKLAR: EVDE SİZE YARDIM ETMELERİNE İZİN VERİN

Uyanık, hızlı, yardımsever, utangaç Başak çocuğunuz faydalı olmayı, değerli hissetmeyi ve kendilerini ailenin ve evdeki makinenin bir parçası gibi hissetmeyi seviyor.

Ev işlerinden para kazanmak için onları bu yaz çalışmaya koyun. Belirlediğiniz görevler ne olursa olsun özenle ve iyi bir şekilde, hatta belki de sizin yapabileceğinizden daha iyi bir şekilde tamamlanacağını garanti ederim.

Ayrıca bulmacaları, oyunları ve maceraları da severler - bir Kaçış Odası harika bir muamele olabilir.

TERAZİLER: RAHATLAMALARINI SAĞLAMANIZ YETERLİ OLACAKTIR

Zeki, diplomatik, çekici, güzel Terazi çocuğunuz zaman ayırmayı, durup gülleri koklamayı, etrafta dinlenmeyi ve kendilerini hoş, güzel şeyler ve insanlarla kuşatmayı sever. Venüs tarafından yönetilen bir çocuk iyi bir estetik bilir.

Güzel giysiler için alışveriş gezileri? Evet lütfen. Yalan mı? Her gün, teşekkür ederim. Yatak odalarını yeniden dekore etmek mi yoksa temalandırmak mı? Tabii ki.

Dünyalarını rahatlatıcı ve güzel hale getirin.

cocuklarin-burcuna-gore-aktivitesi-4.jpg

AKREPLER: TAM ATRAKSİYON İNSANLARIDIR

Sert, gözü pek, cesur ve kendine güvenen Akrep sevgiliniz sınırları test etmeyi, yeni zorluklar aramayı ve başkalarının basmaktan korkacağı yerleri keşfetmeyi seviyor.

Ne istediklerini biliyorlar (böylece boş verin, onlara sorun ve onu gerçekleştirmeye çalışın!). Heyecan verici, heyecan verici, belki biraz korkutucu, yetişkinlere yönelik şeyler çekici gelecektir - macera trekking, tema park etme, hayalet avcılığı veya akarsu raftingi olabilir.

YAYLAR: DIŞARIYA ÇIKARMANIZ İYİ OLACAKTIR

Mutlu, umursamaz, oyuncu, sosyal ve şanslı lil Yay burcunuz muhtemelen hayvanlara ve doğaya kesinlikle bayılacak.

Açık havada olmak, vahşi koşmak, keşfetmek için kendi alanlarına sahip olmak. Bunların hepsi doğayı seven yaylar için favoriler.

Kamp yapmak onları her zaman gülümsetir, hatta Yaz Merkezleri olarak bahçede küçük bir çadıra sahip olmalarını sağlar.

cocuklarin-burcuna-gore-aktivitesi-5.jpg

OĞLAKLAR: HEM ÇALIŞSINLAR HEM DE OYNASINLAR

Sizin ciddi, güvenilir, akıllı, bilgili ve ciddi Oğlak, odadaki en çalışkan kişidir. Bu yaz, geçen yılki tüm başarıları ve ilerlemeleri için onları kutladığınızdan ve ödüllendirdiğinizden emin olun.

Parayı severler. Kazanmayı ve 'yetişkin' olmayı severler. Cep harçlıklarını kazanmalarına, hatta iş becerilerini uygulamalarına yardımcı olacak küçük bir iş veya girişim kurmalarına yardımcı olun.

KOVALAR: TEKNOLOJİ VE EĞLENCE TAM ONLARA GÖRE

Dürüst, yaratıcı, bilim takıntılı, kaçık Kova çocuğunuz teknolojiyi, uzayı, mühendisliği, bilimsel deneyleri ve buluşu sever.

Yeni beceriler öğrenmelerine ve uygulamalarına yardımcı olacak bir atölyeye, kursa, podcast'e veya programa kaydolmalarını sağlayın ve hatta evde kullanabileceğiniz bir şey icat etmeye çalışın!

Onları müzelere götürün. Teknoloji onları her zaman gülümsetir.

BALIKLAR: BÜYÜLÜ BİR DÜNYA KENDİNDEN GEÇİRECEKTİR

Hayalperest, huzurlu, hayal gücü kuvvetli, kibar, hassas Balık çocuğunuz fantezi dünyasını seviyor, giyinmeyi, hikayeler veya oyunlar oynamayı, hayali oyunlar yaratmayı seviyor.

Hayal güçlerinin çılgına dönmesine ve kendi küçük fantezi ve büyü krallıklarını yaratmalarına yardımcı olmak için evde alan ve aksesuarlar yaratın.

Bir saklanma yeri, bir sığınak, bir gizli kapı, bir ana kamp, ​​bir ağaç ev… adapte edip dekore edebilecekleri ve birçok arkadaşlarını eğlendirmek için kullanabilecekleri her şey.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN