Yeni evli, taze anne adayı Aslı Enver'den ilk poz! Gizlemeye çalıştı

Yeni evli, taze anne adayı Aslı Enver'den ilk poz! Gizlemeye çalıştı

Güzel oyuncu Aslı Enver geçtiğimiz ay uzun zamandır beraber olduğu iş adamı Berkin Gökbudak'la sürpriz bir şekilde dünya evine girdi. Düğünün hemen ardından hakkında hamile olduğu iddiaları ortaya atılan Enver, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmasa da son paylaşımında göbeğini gizlemesi kafaları karıştırdı. İşte, Aslı Enver'in o paylaşımı...

Ekranların güzel oyuncusu Aslı Enver son zamanlarda özel hayatıyla gündemden düşmüyor. İlk defa Ağustos ayında sevgilisi Berkin Gökbudak'la görüntülenen Enver, geçtiğimiz ay aile arasında yapılan bir nikahla sessiz sedasız evlendi.

Nikahta çekilen kareleri sosyal medyada paylaşan Enver, paylaşıma kalp emojisi koyarak "Evetttt" yazarak mutlu haberi paylaştı.

HAMİLELİK İDDİALARINA YANIT VERMEDİ!

2. defa evlenen güzel oyuncuyla ilgili düğünden sonra ortaya atılan iddialar ise herkesi şaşırttı. Enver'in bebek beklediği haberleri hayranlarının sevindirirken güzel oyuncudan konuyla ilgili hiçbir açıklama gelmedi.

aslı enver hamile mi

Öyle ki, 38 yaşında anne olmaya hazırlanan Enver'in bu yüzden "Benim Adım Farah" dizisinden ayrıldığı söyleniyor.

O PAYLAŞIMLA İDDİALARI GÜÇLENDİRDİ!

Hamilelik iddialarıyla ilgili hiçbir açıklama yapmayan Enver, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla adeta çıkan haberleri doğruladı.

aslı enver hamile mi

Bir davete katılan güzel oyuncunun karnını kapatan bir elbise tercih etmesi dikkat çekerken, hamile olduğu için böyle bir tercihte bulunduğu tahmin ediliyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN