Yeni imajıyla dikkatleri üzerine çekmişti! Oğuzhan Koç'un bıyık bırakma nedeni ortaya çıktı: Merak edilen soru yanıt buldu

Yeni imajıyla dikkatleri üzerine çekmişti! Oğuzhan Koç'un bıyık bırakma nedeni ortaya çıktı: Merak edilen soru yanıt buldu

Görkemli bir düğünle meslektaşı Demet Özdemir ile 28 Ağustos'ta İstanbul Sarıyer'de dünyaevine giren Oğuzhan Koç, Diyarbakır'da verdiği konsere yeni imajı ile damga vurdu. Bıraktığı bıyıkları ile konser veren Oğuzhan Koç'un yeni imajı dünyaca ünlü isim Freddie Mercury'e benzetildi. Ünlü şarkıcının bıyık bırakma nedeni ise kısa süre sonra ortaya çıktı.

Geçtiğimiz aylarda aile arasında düzenlenen törenle nişanlanan Oğuzhan Koç- Demet Özdemir çifti 28 Ağustos'ta İstanbul Sarıyer'deki Six Senses Hotel’de dünyaevine girmişti.

Oyuncu Demet Özemir, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Oğuzhan Koç'un evlilik teklifine "Evet!" yanıtını vermişti. Geçtiğimiz aylarda aile arasında düzenlenen törenle nişanlanan çift, düğünden birkaç gün önce bekarlığa veda partisi vermişti. Ünlü çift ayrıca yağmur nedeniyle düğünü 2 gün ertelemek zorunda kalmıştı.

ESER YENENLER'DEN AÇIKLAMA: BİZ BU KONUYU KONUŞMUŞTUK

Ünlü çiftin görkemli düğünü magazin dünyasında uzun süre konuşulurken Murat Boz, Edis, Selin Ciğerci, Yılmaz Erdoğan, Selin Şekerci gibi pek çok ünlü isim düğüne katılmıştı. Çok konuşulan düğünde Demet Özdemir'in nikah şahidi Çilek Kokusu, No309 ve Erkenci Kuş dizilerinin yapımcısı ve Gold Film'in sahibi Faruk Turgut olurken, Oğuzhan Koç'un nikah şehitliğini ise yakın arkadaşları İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler'in yerine Acun Ilıcalı yapmıştı.

o.jpg

Koç'un, Ilıcalı'yı nikah şahidi yapması eleştirilere neden olurken Eser Yenenler, yakın dostunun nikah şahidi olmaması hakkında "'Hiç bozulmadım. Biz bu konuyu konuştuk zaten öncesinde. İbrahim'in düğününde nikah şahidi Oğuzhan Koç ve ben olduk diye, Oğuzhan Koç'un düğününde de bizim olmamızı beklediler. Biz öncesinde konuştuk, Yılmaz Erdoğan ile Acun abi nikah şahidi olacaktı. Yılmaz Erdoğan düğüne gelemiyordu, son anda geldi. O yüzden de Acun abi olsun dedi." açıklamasında bulunmuştu.

OĞUZHAN KOÇ'UN BIYIĞININ SIRRI ÇÖZÜLDÜ

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, Diyarbakır'da verdiği konsere yeni imajı ile damga vurdu. Bıraktığı bıyıkları ile konser veren Oğuzhan Koç'un yeni imajı dünyaca ünlü isim Freddie Mercury'e benzetildi. Koç'un yeni film projesi için bıyık bıraktığı ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının imajı sosyal medyada gündem oldu.

Geçtiğimiz gün Diyarbakır'da verdiği konsere bıraktığı bıyıklarıyla sahneye çıkan Oğuzhan Koç dünyaca ünlü yıldız Freddie Mercury'e benzetilmişti. Bıyığın imaj olmadığı yeni sinema filminde canlandırdığı karakter için olduğu ortaya çıktı.

1.webp

YENİ FİLM PROJESİ İÇİN

Oğuzhan Koç, yeni tarzıyla müzik efsanesi Queen grubunun solisti şarkılarıyla olduğu kadar stiliyle de dönemine damga vurmuş Freddie Mercury'e benzetildi. İmajı ile sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında olan Oğuzhan Koç'un bıraktığı bıyığın bir imaj çalışması olmadığı bir dijital platform için çektiği yeni sinema filmindeki karakteri için bıraktı ortaya çıktı.

Oğuzhan Koç'un sinema filmindeki canlandırdığı karakteri sosyal medyada merak konusu oldu.

5b5eb1ed-0540-42b6-82d0-b70ed26d2a6b.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN