Yeni kitabıyla gündem olan Britney Spears ikinci kitabı için tarih verdi

Yeni kitabıyla gündem olan Britney Spears ikinci kitabı için tarih verdi

"The Woman in Me" adlı kitabını çıkarmasının üzerinden bir hafta geçmeden Britney Spears, ikinci kitabı için tarih verdi. Ünlü şarkıcı, "İkinci cilt gelecek yıl çıkacak. Hazır olun!" ifadesini kullandı.

Geçtiğimiz yıllarda babasının vasiliği altında yaşadığı dönemin son bulmasıyla "esaretten kurtulduğunu" söyleyen ünlü şarkıcı Britney Spears, yaşamını anlattığı ilk kitabını çıkarmasının üzerinden daha bir hafta geçmeden, ikinci kitap müjdesini de verdi.

41 yaşındaki pop müzik ikonu; şöhret, kariyer, annelik, özgürlük konularına odaklandığı "The Woman in Me" (İçimdeki Kadın) adlı kitabının ardından daha söyleyecek çok sözü olduğunu ifade etti.

'MİZAH HER ŞEYİN İLACI'

NTV'de yer alan habere göre; şimdiden ikinci kitabı yazmayı planladığını söyleyen Spears, sosyal medya hesabında yeni kitabının çıkış tarihi hakkında ipucu verdi.

Sosyal medya paylaşımında, “Mizah her şeyin ilacıdır! Oynamaya devam et" diyen ünlü şarkıcı, "İkinci cilt gelecek yıl çıkacak. Hazır olun!" ifadesini kullandı.

Spears daha önce hayranlarına başka bir kitap yazdığını bildirmişti ancak bu defa ilk kez açıkça çıkış tarihiyle ilgili duyuru yapmış oldu.

Ünlü şarkıcının 24 Ekim'de çıkan anı kitabı, çıkışından sadece saatler sonra tarihin en çok satan ünlü anı kitabı oldu.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN