Yeni sezonda eksik kadroyla dönüyor: Arka Sokaklar'da sürpriz ayrılık

Yeni sezonda eksik kadroyla dönüyor: Arka Sokaklar'da sürpriz ayrılık

Yeni sezonda eski kadrosuyla, kendi günü ve saatinde Kanal D ekranında seyirciyle buluşacak Arka Sokaklar dizisiyle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Dizinin ana karakterlerinden birini canlandıran Oya Okar, projeden ayrılma kararı aldı.

Ekranların fenomen dizisi “Arka Sokaklar”, geçen yıl yapımcısı Türker İnanoğlu‘nun sağlık sorunları nedeniyle 638. bölümde yayınına ara vermiş ancak bu süre uzamıştı. 17 sezon boyunca cuma akşamları yayınlanan dizinin haklarını Kanal D‘nin iç yapımlar ekibinin yönettiği D Media devralmıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Türker İnanoğlu‘nun haklarını bedelsiz olarak devrettiği diziyi yine Orhan Oğuz yönetecek ve Ozan Yurdakul da yazacak. Ancak dizinin eski kadrosundan Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu‘nun devam edeceği dizide bir de ayrılık yaşandı.

1-009.jpgOya Okar

Selin komisere hayat veren Oya Okar ana kadrosunda yer aldığı diziden ayrıldı.

Yeni sezonda 639. bölümüyle seyirciyle buluşmaya devam edecek olan dizinin çekimlerine ağustos ayında başlanması planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN