Yer yerinden oynayacak! Mısırlı eşinden boşanan Şeyma Subaşı nikahına çağırdığı o isimle yakınlaşmış! Boşanma nedeni belli oldu!

Yer yerinden oynayacak! Mısırlı eşinden boşanan Şeyma Subaşı nikahına çağırdığı o isimle yakınlaşmış! Boşanma nedeni belli oldu!

Bir süredir aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile mayıs ayında dünyaevine giren Şeyma Subaşı, bu sabah eşinden boşandı. Çiftin boşanma nedeni ise herkesi hayrete düşürdü!

2 Mayıs'ta Fas'ın Marekeş şehrinde Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine giren Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, bu sabah Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşma ile Mısırlı milyarderden resmen boşandı. Subaşı'nın Mısırlı eşinden ayrılma nedeni ise herkesi şaşırttı. Ayrılıktaki o detay herkesi şoke etti.

2017 yılında Acun Ilıcalı ile dünyaevine giren Şeyma Subaşı, 2018 yılında bu evliliği sonlandırmış ve kısa süre önce Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başlayarak Mayıs ayında Mısırlı sevgilisiyle Fas'ta nikah masasına oturmuştu. Çiftin evliliği yalnızca 5 ay sürdü.

5 aylık evliliği bitiren duruşma bugün Beykoz Adliyesinde görüldü. Kararını açıklayan mahkeme, Mohammed Alsaloussi ve Şeyma Subaşı'nın boşanmasına karar verdi. 5 ay süren evlilik bu sabah resmen son buldu.

Mynet'in haberine göre; Mohammed Alsaloussi ile Şeyma Subaşı, boşanma dilekçelerinde; evliliklerinin ilk gününden itibaren fikren ve ruhen anlaşamadıklarını, aralarında sevgi bağının kalmadığını vurguladı.

Çiftin evliliğinde şiddet olduğu da öne sürülürken Şeyma Subaşı'nın herhangi bir nafaka ya da tazminat istemediği ileri sürüldü.

Sabah'tan Ömer Karahan'ın haberine göre; Bu sabah Mısırlı sevgilisinden boşanan Şeyma Subaşı, yeni sevgilisini buldu.

Subaşı'nın Mayıs ayında Mohammed Alsaloussi ile olan nikahına çağırdığı iş insanı Burak Ateş ile yakınlaştığı iddia edildi.

Yazıda şu ifadelere yer verildi:

"Şeyma daha boşanma tamamlanmadan gönlünü yeni bir aşka kaptırmış... Yeni sevgilisi ise iş adamı Burak Ateş... Şeyma Subaşı'nın Meedo'ya sevgisinin bitmesinin sebebi olan Burak Ateş ile yaşadığı aşkı şu an yakın arkadaşları dışında bilen yok... Burak Ateş ismi gerçekten akıllara başka soru işaretlerini de getiriyor. Çünkü Şeyma, Meedo ile Marakeş'te yaptığı ve herkesin konuştuğu düğününe sadece 15 kişiyi davet etmişti. Ve düğüne davetli olan 15 kişiden biri Burak Ateş'ti..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN