Yeşilçam yıldızı hakkında şok gerçek! Afişe kızıp oyunculuğu bırakmıştı, meğer babasıyla beraber Hababam Sınıfı'nda oynamış

Yeşilçam yıldızı hakkında şok gerçek! Afişe kızıp oyunculuğu bırakmıştı, meğer babasıyla beraber Hababam Sınıfı'nda oynamış

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cengiz Nezir, Hababam Sınıfı'nda canlandırdığı Bozum Cahit karakteriyle hafızalara kazındı. Ünlü oyuncu Hababam Sınıfı'nın yanı sıra, Ah Nerede, Aile Şerefi, Bizim Aile ve Süt Kardeşler gibi unutulmaz yapımlarda yer aldı. Yeşilçam'ın yer aldığı bir filmin afişine kızarak oyunculuğu bırakan Cengiz Nezir'i şimdi görenler gözlerine inanmıyor. İşte Hababam Sınıfı'nın Bozum Cahit'inin son hali...

Usta oyuncu Cengiz Nezir, Türk sinemasının unutulmazları arasında yer alan Hababam Sınıfı'nın neredeyse tüm serilerinde yer almış ve adını milyonara duyurmuştu. Yeşilçam'da birçok kült yapımda da yer alan Cengiz Nezir bir anda oyunculuğu bırakmıştı. 66 yaşındaki Cengiz Nezir, Hababam Sınıfın'da canlandırdığı Bozum Cahit karakterinin ardından oyunculuğu bırakmış ve bambaşka bir sektöre el atmıştı.

1-002.jpg

Cengiz Nezir, yönetmen ve senarist Yavuz Turgul'a kızdığı için ekranları bırakmıştı. Oyunculuğu bırakan Nezir şimdilerde tokacılık yapıyor.

"PİŞMANIM, GURUR YAPTIK"

Daha önce bir açıklamasında oyunculuğa bırakmasında sebep olan kişinin Turgul olduğunu söylemişti. Cengiz Nezir, "Arzu Film'in yazıhanesinde çalışıyordu. Yönetmen ya da senarist değildi. Film ithalatını ve afişleri yapıyordu. 'Hababam Sınıfı'ndan sonra 'Ah Nerede'nin afişinde adımı görünce çok mutlu olmuştum. O zamanlar afişte adının yer alması çok büyük bir şeydi. 'Bizim Aile'nin afişinde de ismim vardı. Arkasından 'Aile Şerefi'ni çektik. Sonra afişi gördüm ismim yok. Yavuz Turgul'a gittim. 'Ağabey neden ismim yok?' diye sordum. Değişik bir tavır ve üslup ile 'Cengizciğim unutmuşum' dedi. 'Yok ya' dedim...Şaşırtıcı ama o gün oyunculuğu bıraktım. Hatta ondan sonraki filmim de hazırdı. 'Tosun Paşa'da rol alacaktım" dedi.

5-002.jpg

Yıllar olduğu bu karardan pişman olan Nezir, "Tabii ki pişmanım ama gençlik işte... Gurur yaptık. O zamanlar bazı şeylerin kıymetini bilmiyorsun. Bunlar seneler sonra dönüyor. açıklamasında bulundu.

YILLAR SONRA GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Yeşilçam'ın sevilen ismi Cengiz Nezir, son haliyle de görenleri şaşırttı. Yıllar içerisinde bambaşka birine dönüşen Nezir'i görenler tanımakta zorluk çekiyor.

2-002.jpg

Bir dönemin yıldızı Cengiz Nezir hakkında bir gerçek yıllar sonra ortaya çıktı. Cengiz Nezir, meğer yıllar önce babasıyla birlikte Hababam Sınıfı'nda oynamış.

4-001.jpgÖte yandan, Cengiz Nezir'in Hababam Sınıfı'nda birlikte rol aldığı babası Ali Fuat Nezir, 2011 senesinde Kadıköy'de bulunan evinin dördüncü katından aşağıya düşerek 84 yaşında hayatını kaybetmiş.

3-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN