Yeşilçam'ın efsanesi Filiz Akın'dan üzen haber! Son halini sosyal medya hesabında paylaştı

Yeşilçam'ın efsanesi Filiz Akın'dan üzen haber! Son halini sosyal medya hesabında paylaştı

Filiz Akın, ses tellerindeki sorun nedeniyle boğazından parça alınmasının ardından kulağında çıkan tümör sebebiyle bir ameliyat daha geçirmişti. Ancak, son durumu hakkında olumlu bir gelişme olmadığını belirterek hayranlarını üzmüştü. Ünlü Yeşilçam oyuncusu, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. İşte detaylar...

Ünlü Yeşilçam aktrisi Filiz Akın, sosyal medya platformunda yaptığı yeni bir paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sağlık durumunun iyi olmadığını ifade eden Akın, sevenlerini üzmüştü.

Filiz Akın daha önce kanseri yenmiş olmasına rağmen ses tellerindeki sorun nedeniyle boğazından parça alınması ve ardından da kulağında çıkan tümör sebebiyle bir ameliyat daha geçirmişti.

SON PAYLAŞIMI İLE DURUMUNU BİLDİRDİ

FİLİZ AKIN

Hayranlarını endişelendiren bir şekilde "Hâlâ iyileşmiş değilim" diyen usta oyuncu, son halini paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. Paylaşımında oldukça iyi göründüğü gözlemlenen Filiz Akın, "İyi olmanın keyfiyle hepimize daha iyi günlerin olduğu bir hafta diliyorum" ifadelerini kullandı.

Güzel oyuncunun paylaşımı büyük beğeni topladı ve hayranları tarafından destek mesajlarıyla karşılandı. Filiz Akın'a olan sevgi ve iyi dilekler sosyal medyada yoğun bir şekilde paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN