Yeşilçam'ın Keloğlan'ını görenler gözlerine inanamadı! O eski halinden eser yok şimdi

Yeşilçam'ın Keloğlan'ını görenler gözlerine inanamadı! O eski halinden eser yok şimdi

Geçmişten günümüze uzanan Yeşilçam yolculuğunun unutulmaz karakteri Keloğlan'ın şimdiki halini görenler gözlerine İnanamadı. Rüştü Asyalı Keloğlan karakteriyle gönülleri fethederken 50 yıl sonra yeniden görüntülendi. İşte Rüştü Asyalı'nın şimdiki hali…

1970'li yıllara damga vuran Keloğlan efsanesinin unutulmaz ismi Rüştü Asyalı, Yeşilçam'ın efsaneleri arasında yer alıyor. Geçmişten bugüne kadar popülerliğini kaybetmeden izlenen Yeşilçam filmleri ve unutulmaz oyuncuları son halleri ile merak ediliyor. 50 yıl önce çekilen filmlerdeki görüntüsünden eser kalmayan oyuncular görenleri şaşırtıyor. İşte Rüştü Asyalı'nın şimdiki hali…


TANINMAZ HALE GELDİ

1970'li yıllarda sergilediği performans ile gönüllerde taht kuran Yeşilçam'ın Keloğlan'ı Rüştü Asyalı yıllar sonra yeniden görüntülendi. 76 yaşındaki ünlü oyuncu Keloğlan filmlerinin ardından kameralardan uzak bir hayat yaşamayı tercih etti. Son halini görenler ise ünlü oyuncuyu tanıyamadı.

rustu-asyali.jpg
1971 ile 1974 yılları arasına damga vuran Keloğlan filmlerinin baş kahramanı Rüştü Asyalı sempatik tavırları ile de herkesi kendine hayran bırakıyor. Keloğlan karakteri ile akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Keloğlan Can Kız, Sefer Seferde, Keloğlan İş Başında, Yaman Delikanlı, Ben Garip Keloğlanım, İki Öküz, Ben Bir İnsan, Havada Bulut, Kod Adı ve Kod Adı Kaos gibi yapımlarda rol aldı. Şimdiler Ankara’da yaşayan ünlü oyuncu gözler uzak bir hayat yaşamayı tercih ediyor.

rustu-asyali-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN