Yıldız Tilbe yaptığı hareketle izleyicileri şaşkına çevirdi

Yıldız Tilbe yaptığı hareketle izleyicileri şaşkına çevirdi

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe sık sık değiştirdiği imajına kısacık saçlarını da ekledi. Saçlarını kazıtan şarkıcı Harbiye'de sahne aldığı sırada binlerce hayranının önünde peruğunu çıkardı. "Saçımı nasıl buldunuz?" diye soran Tilbe "Saçlarım da kaşlarım da çok güzel Allah'a şükür" diyerek sevenlerini kahkahaya boğdu.

Her hareketi gündem olan Yıldız Tilbe geçtiğimiz günlerde saçlarını kazıtmıştı. Yıldız Tilbe Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen konserde sahneye perukla çıktı.

Sevilen şarkılarını seslendiren Tilbe, sahnede yaptığı hareketle magazin gündemine bomba gibi oturdu.

'PERUK TAKINCA 35 OLUYORUM'

Yıldız Tilbe binlerce hayranının önünde peruğunu çıkarttı. "Saçımı nasıl buldunuz?" diye soran Tilbe, "Saçlarım da kaşlarım da çok güzel Allah'a şükür. Saçlarım beyazladı. Peruk takınca 35 oluyorum, takmayınca da 60'lara doğru yürüyoruz Allah'a şükürler olsun" sözleriyle herkesi kahkahaya boğdu.

56 yaşındaki sanatçı, esprileriyle de açık havada kahkahalar estirdi.

ekran-goruntusu-2023-07-05-174258.jpg

Seyircilere konserine geldiği için teşekkür eden Tilbe, "Sizi çok seviyorum ve bu iş için Allah'a şükrediyorum. İyi ki bu işi yapıyorum. Başka iş yapamazdım herhalde. Yapamadım da zaten" sözleriyle duygularını dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN