Yıldız Tilbe'nin yeni imajı şaşırttı! Saçlarını gören inanamadı: Ne yaptın kendine!

Yıldız Tilbe'nin yeni imajı şaşırttı! Saçlarını gören inanamadı: Ne yaptın kendine!

Ülkemizde yer alan en sevilen sanatçılardan birisi olan Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gündem oldu. Sosyal medyanın ve magazin dünyasının dikkatini çeken paylaşımlarıyla yeni imajı dikkatlerden kaçmadı. Şarkıcı Yıldız Tilbe'nin asker tıraşı yaptırmasıyla birlikte takipçilerini şaşkına çevirdi. İşte tüm detaylar...

BAKAN BİR DAHA BAKIYOR

Ülkemizdeki en değerli sanatçılardan birisi olan Yıldız Tilbe, sık sık yaptıklarıyla gündemde yer alıyor. Şarkıları ve paylaşımlarıyla sürekli olarak dikkat çeken sanatçı son yaptığıyla magazin dünyasını derinden sarstı.

Sosyal medyayı etkin kullanan ünlüler arasında yer alan Yıldız Tilbe, daha öncesinde Kıbrıs konserinde saçlarına dair açıklamalarda bulunmuştu. Yıldız Tilbe, saçlarına dair yaptığı açıklamada, "Saçlarım peruk. Kısacık kestim. Kendimi böyle daha iyi hissetim, hissediyorum. Dipleri biraz yıpranmıştı. Ben de kestim. Kına da yaptım" ifadelerine yer vermişti.

bf195569-7e4a-45ab-8b3e-e98de09f1773.webp

YILDIZ TİLBE'NİN YENİ SAÇ MODELİ

Yeni imajıyla sosyal medyanın gündemini sarsan ünlü sanatçı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Son zamanlarda yaptıklarıyla sık sık gündemde yer alan Yıldız Tilbe, kısa bir süre önce paylaştığı vasiyetleriyle dikkatleri üzerinde toplamayı başarmıştı.

Yeni saç stili ile dikkat çeken Yıldız Tilbe, saçlarını kısa bir şekilde kestirdiği dikkat çekti. Yıldız Tilbe paylaşımında "Asker arkadaşım" notunu düştüğü, imajı ile takipçilerin dikkatini çekerek yorum yağmuruna tutuldu.

640xauto-001.webp

YILDIZ TİLBE KİMDİR?

Yıldız Tilbe, Türk müzik dünyasının başarılı ve tanınmış isimlerinden biridir. 16 Temmuz 1966'da İzmir'de doğan Tilbe, hem söz yazarı hem de müzisyen olarak faaliyet göstermektedir. Kariyerine 1994 yılında "Delikanlım" adlı albümüyle adım atan sanatçı, o günden bugüne kadar pek çok hit şarkıya imza atmıştır.

Tilbe'nin müziği genellikle aşk, ayrılık, sevgi gibi duygusal temalar üzerine yoğunlaşmaktadır. Kendine özgü yorumu ve güçlü sesiyle dinleyicileri etkilemeyi başaran Tilbe, duygusal şarkılarıyla halkın kalbini kazanmıştır. Türk halk müziği, arabesk ve pop müziği tarzlarını başarılı bir şekilde harmanlayarak kendine özgü bir tarz yaratmıştır.

Yıldız Tilbe, müzik kariyeri boyunca birçok ödül ve başarı elde etmiştir. Albümleri ve şarkıları yüksek satış rakamlarına ulaşmış, milyonlarca kişi tarafından dinlenmiştir. Sözleriyle ve yorumuyla dinleyicilerin duygusal dünyasına dokunan Tilbe, Türk müzik tarihinde önemli bir yere sahiptir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN