Yılın magazin bombası! "Bunu Ebru Gündeş'e nasıl yaptın?" 40 milyon TL değerindeki boğaz manzaralı evini bakın kim almış!

Yılın magazin bombası! "Bunu Ebru Gündeş'e nasıl yaptın?" 40 milyon TL değerindeki boğaz manzaralı evini bakın kim almış!

30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda yapılan törenle Mehmet Dinçerler ile dünyaevine giren Hadise, 30 Eylül'de Beykoz Adliyesi'nde Dinçerler'den boşanmıştı. Ünlü şarkıcı hakkında ortaya atılan iddia magazin dünyasına gibi düştü. İşte çok konuşulan o iddia...

30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda yapılan törenle Mehmet Dinçerler ile dünyaevine giren Hadise, Dinçerler ile olan evliliğinin birinci senesi dolmadan boşanma kararı almıştı. Ayrılık kararıyla herkesi şaşkına çeviren çift 30 Eylül Cuma günü Beykoz Adliyesi'nde tek celsede boşanmıştı.

Ünlü çiftin ayrılığı magazin dünyasındaki etkisini sürdürürken Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz günlerde başka bir şarkıcı ile sarmaş dolaş görüntülenmişti. Bir düğüne katılan Mehmet Dinçerler ile Kuveytli ünlü şarkıcı Rawan Bin Hussain düğünde sarmaş dolaş dans etmiş, İkilinin o halleri ise düğüne katılanlar tarafından kayıt altına alınmıştı.

hadise-ile-bosanan-mehmet-dincerler-kuveytli-15390884_6817_m

Düğünden çıkan şarkıcı, kendisini bekleyen basın mensuplarının Mehmet Dinçerler hakkındaki sorularını yanıtsız bırakmıştı. Dinçerler de sorulara cevap vermeden hızla bölgeden uzaklaşmıştı.

Şarkıcı Rawan Bin Hussain'in eşinden yakın zamanda gördüğü psikolojik baskı nedeniyle boşandığı iddia edilmişti.

HERKESİ HAYRETLER İÇİNDE BIRAKAN İDDİA

Bu gelişmeler sonrasında Dinçerler'in eski eşi Hadise hakkında ortaya atılan iddia herkesi hayretler içinde bıraktı.

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan "Söylemezsem Olmaz" isimli magazin programının yorumcuları Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil geçtiğimiz günlerde Hadise’nin Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf ile aşk yaşadığını iddia etmişti. İlişkinin Ebru Gündeş ile Rıza Sarraf evliyken başladığını da öne süren üçlü, Hadise’ye ağır ithamlarda bulunmuştu.aro.jpg

Yaşanan bu olay sonrasında Hadise üç isimden de şikayetçi olarak mahkemeye başvururken Bircan Bali, ünlü şarkıcıya sert sözlerle tepki gösterdi.

Hadise'nin Dinçerler'den boşandıktan sonra ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol’dan kiraladığı konuttan ayrılarak değeri 40 milyon TL olan boğaz manzaralı bir evi satın aldığı öne sürülürken Serengil, Bali ve Arto, canlı yayında Hadise hakkında çok konuşulacak iddialara imza attı.

aro2.jpg

Arto, “40 milyon TL'yi nereden bulmuş? Ya Rıza ile görüşüyor kulağıma geliyor” şeklinde konuşurken Bircan Bali ise; “Nasıl söyleyeceğiz ki... El ele fotoğrafını gören biri var ama bize vermiyor fotoğrafı” dedi.

"HADİSE ÇOK ZIPLARSA O FOTOĞRAFI ALIRIM..."

İddialarının devamında konuşan Bircan Bali, “Hadise çok zıplarsa zıp zıp mahkemedir filan ben ne yapar ne eder o kadının şartını yaparım, gider o fotoğrafı alırım. Gerekirse o görüntüyü de yayınlarım” açıklamasında bulundu.

"EBRU GÜNDEŞ ACUN'DAN RİCA ETTİ HADİSE O SES'TEN ÇIKARTILDI"

Bu açıklamalarının ardından Rıza Sarraf ile Hadise’nin geçmişte iddia edildiği gibi aşk yaşadığından emin bir vaziyette konuşan Bircan Bali, “Hadise'nin apar topar O Ses'ten çıkartılmasının sebebi Ebru Gündeş'in olayı son anda duyup Acun'dan rica etmesi” şeklinde iddialarını destekledi.

"BUNU JÜRİ ARKADAŞINA NASIL YAPARSIN"

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında bazı sosyal medya kullanıcıları Hadise'ye tepki göstererek "Bunu o ses Türkiye'deki jüri arkadaşına nasıl yaparsın!" şeklinde tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN