Yıllar önce çekilen videosu ifşa oldu... Öykü Serter 'Asla yapmam' dediği şeyi para için yaptı! 'Omurgasız'

Yıllar önce çekilen videosu ifşa oldu... Öykü Serter 'Asla yapmam' dediği şeyi para için yaptı! 'Omurgasız'

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programının ünlü sunucusu Öykü Serter, yıllar önce çektiği video ile gündeme bomba gibi düştü. Bugüne kadar birçok program sunan Öykü Serter, öyle şeyler söylüyor ki herkesin ağzı açık kaldı. 'Asla yapmam' dediği şeyi para için yaptı. Herkes aynı yorumda bulundu. Bakın Öykü Serter'in asla yapamam dediği şey neymiş?

5 yıl aradan sonra tekrardan ekranlara dönen Kısmetse Olur, her yeni bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Programın sunucusu olan Öykü Serter'in yıllar önce çekilmiş videosu sosyal medyada viral oldu. Görenlerin ağzı açık kaldı. 'Asla yapmam' dediği şeyi para için yaptı. Bu kadar omurgasız olma. Herkes aynı yorumda bulundu. İşte Öykü Serter'in asla yapmam dediği şey...

YILLAR ÖNCE ÇEKTİĞİ VİDEOSU İFŞA OLDU

YouTube'da yayınlanan bölümleri ile izleyicilerle buluşmaya devam eden Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programının ünlü sunucu Öykü Serter'in yıllar önce çektiği videosu başına dert oldu. Söylediği sözler herkesin ağzını açık bıraktı.

ASLA YAPMAM DEMİŞTİ...

Büyük sözler eden Öykü Serter, izdivaç programları ile ilgili çok sert sözler kullandı. Serter'in şimdi izdivaç programı sunması "Para insana neler yaptırıyor" dedirtti.

PARA İÇİN DURUŞUNU BOZDU

Öykü Serter ifşa olan videoda şunları söyledi: "Ben hayatımda izdivaç programı sunmadım. Bence önemli bir duruş. Elmayla armutu ayırmak gereken bir nokta diye düşünüyorum. Niye durdum mesela. İnsanlar izdivaçta cayır cayır para kazanırken, ben niye evimde oturdum acaba? Neden acaba? Bunun bir takdiri olmaz mı? Bence olmalı"

dfvfdvdf-5-002.jpg

Videoyu gören birçok sosyal medya kullanıcısı ise 'Omurgasız', 'Bu nasıl bir karakter', 'Para için duruşunu sattı' gibi yorumlarda bulundu.

ÖYKÜ SERTER KİMDİR?

Öykü Serter, 26 Şubat 1975'te Ankara'da dünyaya geldi. Sırasıyla TED Ankara Koleji, Galatasaray Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde öğrenim gördü. Ayrıca kurbağalama branşında yüzücüdür.

Capital Radio'da DJ olarak medya sektörüne girdi. Daha sonra Number 1 FM'de ve Cine5'teki 5T5 adlı programda görev aldı. Biri Bizi Gözetliyor, Akademi Türkiye ve Anadolu Rüzgarı programlarının sunuculuğunu üstlendi. 2006'da Ragga Oktay ile birlikte B.U.M. adlı yarışmayı hazırladı. 2011'de jürisinde Ajda Pekkan, Ertuğrul Özkök ve Sertab Erener'in olduğu Star Akademi programını sundu. 2014'te Bu Tarz Benim, 2015'te İşte Benim Stilim, Rising Star Türkiye ve Fenomen programlarının sunucusu oldu. Mart 2016'da Elele dergisinin kapağında yer aldı.

dfbfbd-5.jpg

İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasında jüride Neslihan Yargıcı, İvana Sert, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez gibi ünlü isimler yer aldığı yapımda yine sunuculuğu Öykü Serter yapmıştı. Bir dönem Survivor Panorama programında moderatör ve sunuculuk yapan Serter, Son olarak 2021 yılında yayınlanan Şef Akademi programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Öykü Serter, kurbağa branşında milli takım düzeyinde yarışan bir yüzücüdür. Yüzme dalında 250'si altın olmak üzere toplam 800 madalya kazanmış. Öykü Serter, 1.67 boyunda ve 47 kilo

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN