Yıllar sonra gelen video heyecanlandırmıştı! 1 Kadın 1 Erkek hayranlarına kötü haber! Meğer o videonun arkasındaki gerçek bambaşkaymış!

Yıllar sonra gelen video heyecanlandırmıştı! 1 Kadın 1 Erkek hayranlarına kötü haber! Meğer o videonun arkasındaki gerçek bambaşkaymış!

1 Kadın 1 Erkek dizisinin sevilen oyuncuları Emre Karayel ile Demet Evgar geçtiğimiz gün sosyal medyadan yayınladıkları skeçle yeniden bir araya geldiklerini duyurdu. Bu skeç sonrasında dizinin tekrar yayınlanacağı gündeme gelirken, o videonun arkasındaki gerçek bambaşka çıktı.

Demet Evgar ile Emre Karayel, önceki gün sosyal medyadan 1 Kadın 1 Erkek dizisiyle ilgili bir video paylaştı. İkilinin paylaşımı sonrası bir zamanların efsane dizisinin tekrar başlayacağı haberleri gündeme geldi. Ancak, videonun yayınlanma amacı bambaşka çıktı.

HER ŞEY PROJE İÇİN!

1 Kadın 1 Erkek skeçinin perde arkasını gazeteci Birsen Altuntaş ortaya çıkardı. Öyleki, oyuncular Birleşmiş Milletler Kadın Birimi tarafından düzenlenen #shesaidno kampanyası adına buluştu. 25 Kasım 25 Kasım Uluslararası Kadınlara Yönelik Şiddetle Mücadele Gününde, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi İyi Niyet Elçisi Demet Evgar ve Unwomen Türkiye'nin ortak paylaşımı ile yayımlanan 2. skeçte yakın partnerlerin uyguladığı şiddetin bilinmeyen yanlarına dikkat çekildi.

 1 kadın 1 erkek yeni sezon

Demet Evgar ile Emre Karayel, kadın şiddetinin insan hakları ihlali ve suç olduğunu vurgulayarak, herkesi #SheSaidNo kampanyasına katılarak yakın partner şiddetiyle ilgili bilgi sahibi olmaya davet etti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN