Yılmaz Morgül “Ateşe Düştüm”ü seslendirdi Mert Demir ateş püskürdü! Videosuna anında telif attı…

Yılmaz Morgül “Ateşe Düştüm”ü seslendirdi Mert Demir ateş püskürdü! Videosuna anında telif attı…

Mert Demir’in en popüler şarkılarından biri olan “Ateşe Düştüm” şarkısı gündeme bomba gibi düştü. Yılmaz Morgül kendi yorumu ile şarkıyı seslendirince Mert Demir’den telif geldi. YouTube ise videoyu kaldırdı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Yılmaz Morgül, son zamanlarda Mert Demir’in seslendirdiği “Ateşe Düştüm” şarkısına olan hayranlığı ile anılıyor. Bir de bu hayranlığın üzerine söz konusu şarkıya klip çekip YouTube’da yayınlayınca adeta kriz çıktı. Mert Demir hemen harekete geçince YouTube ise videoyu kaldırdı. İşte olayın detayları…

yeni-proje-7.jpg

TELİF ENGELİ İLE KARŞILAŞTI

Müzik dünyasının son zamanlardaki en çok konuşulan konularından biri Yılmaz Morgül’ün kendi yorumu ile seslendirdiği Ateşe Düştüm şarkısı oldu. Usta sanatçının Mert Demir’e ait olan bu şarkıya duyduğu hayranlık herkes tarafından bilinirken bir de şarkıya kendi klip çekip söylemesiyle ortalık daha da karıştı. Yılmaz Morgül’ün telif engeliyle karşılaşırken, Morgül'ün klibi MESAM/MSG tarafından kaldırıldı ve bu durum iki sanatçı arasında gerginliğe yol açtı.

MERT DEMİR KONUYLA ALAKALI KONUŞMADI

Ünlü isim şarkıyı yorumladıktan sonra telif engeliyle karşı karşıya kalırken, söz konusu eseri hakkıyla yorumlandığını savundu. Öte yandan Mert Demir’i aradığını lakin kendisinin oldukça kibirli bir tutum sergilediğini söyledi.

yeni-proje-6.jpg

“BENİM YORUMUM DAHA EFSANE”

Morgül, telif engelinin Mert Demir'den kaynaklandığını iddia ederek "Kendisine defalarca ulaşmaya çalıştım. Çok kibirli biri. Benim yorumum ondan daha efsane" diyerek isyan etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN