Yoğun bakımda olduğunu söylemişti! Turbo Turabi'nin şok görüntüleri ortaya çıktı: Meğer dövüşe katılmış

Sağlık sorunları nedeniyle 2024 Survivor All Star yarışmasından çekilen Turabi, yoğun bakıma alınmıştı. Sosyal medyada yayınlanan bir görüntü görenleri şaşkına çevirdi. Meğer dövüşe katılmış...

Survivor yarışmasının ünlü ismi Turbo Turabi olarak tanınan Turabi Çamkıran, sağlık sorunları nedeniyle 2024 Survivor All Star yarışmasından çekildikten sonra uzun süredir kameralardan uzak kalmıştı. Ancak son görüntülendiği anlar, hayranlarını şaşkına çevirdi.

TURABİ RİNGDE GÖRÜNTÜLENDİ

resim-2024-02-22-203029954.png

Turabi Çamkıran'ın yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada bir dövüş organizasyonunda ringde yer aldığına dair videolar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Yastık Dövüşü Şampiyonası adı verilen organizasyonda ikinci sırada çıkan yarışmacının Turabi olduğu ortaya çıkınca hayranları şaşkınlıkla karşıladı.

YASTIK DÖVÜŞÜ ŞAMPİYONASI NEDİR?

Yastık Dövüşü Şampiyonası, rekabetçi yastık savaşı maçları düzenleyen ve boks ile karma dövüş sanatlarının unsurlarını özel yastıklarla birleştiren profesyonel bir spor organizasyonudur. 2021 yılında Steve Williams tarafından kurulan organizasyon, benzersiz bir dövüş sporu tarzı sunarak dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN