Yüksek IQ'lu kişiler anında fark ediyor! Yalnızca%1’lik kesim 30 saniyede bulabiliyor! Dahiler anında görüyor

Yüksek  IQ'lu kişiler anında fark ediyor! Yalnızca%1’lik kesim 30 saniyede bulabiliyor! Dahiler anında görüyor

Son yılların popüler testleri arasında yer alan IQ testleri level atlamaya devam ediyor. İki resim arasındaki farkı yalnızca %1'lik bir kesim fark edebiliyor. 30 saniyede bulanlar dahiler listesine adını yazdırdı. Siz kaç saniyede bulabileceksiniz? Gelin hep birlikte görelim…

Hem eğlenmek hem de zekanın geliştirmek için bu IQ testlerinden yardım alabilirsiniz. Algılarınızı ölçme konusunda birebir olan optik illüzyon testleri fiziksel, fizyolojik ve bilişsel alanlarda farklı etkiler gösteriyor. Optik yanılsamalar psikanaliz alanı içinde önemi veriler ortaya çıkarırken algılama süreçlerine de aydınlatıyor. Aşağıda verdiğimiz 2 görsel arasındaki farkları yalnızca %1'lik bir kesim 30 saniye içerisinde bulabiliyor. Siz kaç saniyede bulabileceksiniz? Gelin hep birlikte görelim…

İKİ RESİM ARASINDAKİ FARKLARI BULUN


Son zamanlarda optik illüzyon testleri en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. IQ testlerinin temelinde yatan optik illüzyon testleri ile görsel hafızanızı ve algı yeteneğinizi ölçebilirsiniz. 2 resim arasındaki farkları 30 saniye içerisinde bulmanızı istiyoruz. Şimdi resme dikkatlice bakınız.

kopek-test.jpg


OPTİK İLLÜZYON TESTİ CEVABI

Yukarıda verdiğimiz resimde iki köpek arasındaki farkı bulabildiniz mi? Bulamadıysanız da Üzülmeyin aşağıda cevabı sizlerle paylaşıyoruz. Ancak cevabı görmeden önce bir kez daha resme bakarak eğlencenin tadını çıkartmanızı tavsiye ederiz.

kopek-cevap.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN