Yumruğunuzu yapma şekliniz gizli karakter özelliklerinizi ortaya çıkarıyor! İşte kişiliğinizi analiz edecek viral test

Yumruğunuzu yapma şekliniz gizli karakter özelliklerinizi ortaya çıkarıyor! İşte kişiliğinizi analiz edecek viral test

Yumruk şekli kişilik testi: Yumruk şekliniz, kişiliğinizle ilgili sırları ortaya çıkarır. Yumruğunu nasıl sıkarsın? Baş parmağınız içerideyken yumruğunuzu sıkarsanız kişilik özellikleriniz nelerdir? Baş parmağınız işaret parmağınızın dışında olacak şekilde yumruk yapar mısınız? Tüm parmaklarınızı kilitleyen başparmak ile yumruk yapar mısınız?

Yumruk atma şekliniz, kişiliğinizin gizli yönlerini ortaya çıkarabilir. Bir araştırma, baş parmağını dışarıda tutan insanların dışa dönük ve iddialı olma ihtimalinin daha yüksek olduğunu buldu. Bir başka araştırma, başparmaklarını dışarıda tutarak yumruk yapan kişilerin daha kontrollü ve güçlü olarak algılandıklarını buldu.

Kişilik testleri, gizli yeteneklerinizi, doğanızı, güçlü yönlerinizi, zayıf yönlerinizi, beğenip beğenmediğiniz şeyleri ve kendiniz hakkında bilmediğiniz birçok şeyi keşfetmenize yardımcı olabilir. Kişilik testleri nasıl düşündüğünüzü söyleyebilir, duygusal zekanızı ve ayrıca IQ seviyenizi değerlendirebilir. Bu kişilik testinin bulguları, her yumruk stiliyle ilişkili kişilik özellikleri üzerine yapılan derin araştırma ve farklı araştırmaların ardından toplanmıştır.

Bu yumruk kişilik testinde, farklı yumruk stillerini ve kişilik özelliklerini keşfedebilirsiniz.

YUMRUK YAPMA ŞEKLİNİZ KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNİZİ ORTAYA ÇIKARIYOR

1-016.jpg

1. BAŞPARMAK İŞARET PARMAĞIYLA YUMRUK

Yumruğunuzu başparmağınızı işaret parmağınıza dayayarak sıkarsanız, kişilik özellikleriniz, daha yüksek gelir elde etmenize, akademik başarı elde etmenize ve yüksek iş performansı elde etmenize yardımcı olabilecek yüksek IQ seviyelerine sahip olduğunuzu gösterir. Mühendis, beyin cerrahı, fizikçi gibi oldukça karmaşık meslekler için yetenekli ve uygun olabilirsiniz. Güçlü iletişim becerileriniz sayesinde etkili liderler olmaya hazır olduğunuz için seçenekler sınırlı olmasa da. Yüksek düzeyde özgüvene, yeni deneyimlere açıklığa ve harika organizasyon becerilerine sahip olabilirsiniz. Bir sorunu çözmek için akıl yürütme ve bilgileri işleme konusunda da yetkin olabilirsiniz. Kendini geliştirme, yeni beceriler edinme ve akıllı kararlar alma becerisine sahip %1'lik nüfustan biri olabilirsiniz. Dışa dönük ve arkadaş canlısı olabilirsiniz.

2-005.jpg

2 TÜM PARMAKLARI KİLİTLEYEN PARMAKLA YUMRUK

Yumruğunuzu başparmağınız tüm parmakların üzerinde olacak şekilde sıkarsanız, kişilik özellikleriniz yüksek yaratıcı zekaya sahip olduğunuzu gösterir. Hayal gücü kuvvetli, tutkulu, hayallerinin peşinden gidecek türden, yaratıcı düşünür, sezgisel, öğrenmeye ve yeni şeyler keşfetmeye açık, dikkatli, duyarlı ve alışılmadık yollara girmeye cesaret eden birisiniz. Zorlukları fırsatlara çevirme yeteneğine sahipsiniz. Kaybın, yenilginin ve mücadelenin acısını kişisel dönüşüm, kişisel gelişim ve yaratıcılık için katalizörler olarak görürsünüz. Sanatsal şaheserler üretmek için hassasiyetinizi kullanmakta ustalaşırsanız kalabalığın önüne geçebilirsiniz. Farkındalığınız, zihninizin sanatsal ifadeleri keşfetmesine izin verirken şimdiki anda olmanıza yardımcı olur. Empati, şefkat, gelişmiş hafıza, iç gözlem ve öz düzenlemeye sahipsiniz.

3-003.jpg

3 BAŞPARMAK İÇERİDE YUMRUK

Başparmağınız tüm parmaklarınızın içinde olacak şekilde yumruğunuzu sıkarsanız, kişilik özellikleriniz, son derece çekici ve karizmatik bir birey olduğunuzu ortaya koyuyor. İnsanların etrafınızda akın ettiğini gördüğünüzde şaşırmamalısınız. İnsanların sende hayran olduğu yönler olumlu tavrın, samimiyetin, kendine güvenin, sabrın, meraklılığın, açık fikirliliğin ve sarsılmaz tavrın. Durum ne olursa olsun iyi olma yeteneğine sahipsiniz. Zor veya kışkırtıcı ortamlarda bile huzur ve güç bulabilmeniz, sizi zorlu ancak çekici bir insan yapar. Büyüleyici kişiliğinizin sırları, her zaman gülümsediğinizi, huzurlu olduğunuzu ve geçmişe takılıp kalmadığınızı, sakince konuştuğunuzu, insanları kendileri hakkında iyi hissettirdiğinizi, başkalarına ilgi gösterdiğinizi, insanlara iltifat ettiğinizi, göz teması kurduğunuzu, hayallerinizin ve hobilerinizin peşinden koştuğunuzu vb. söyler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN