Yusuf Kavaklı'nın o soruyu duyunca kan beynine sıçradı! Nur Viral sakinleştiremedi "gavur keser gibi keserim onu"

Yusuf Kavaklı'nın o soruyu duyunca kan beynine sıçradı! Nur Viral sakinleştiremedi "gavur keser gibi keserim onu"

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var' programı her yeni bölümüyle dikkat çekmeye devam ediyor. Canlı yayında izleyicilerin sorularını yanıtlayan emekli müftü Yusuf Kavaklı'ya gelen soru sosyal medyada viral oldu. O soruyu beyinlere kan sıçrattı. Sunucu Nur Viral bile hocayı sakinleştiremedi. gavur keser gibi keserim onu! İşte viral olan o soru ve yanıtı...

Nur Viral'in sunuculuğunu yaptığı ve Beyaz TV ekranlarında izleyicilerle bulaşan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programının yeni bölümü ağızları açık bıraktı. Bir izleyiciden gelen soru emekli müftü Yusuf Kavaklı'yı sinirden çıldırttı. Nur Viral bile sakinleştiremedi. Açtı ağzını yumdu gözünü. Gavur keser gibi keserim onu...

İZLEYİCİLERİN AĞZI AÇIK KALDI

Nur Viral'in sunumuyla ekranlara gelen Hayatta Her Şey Var programı son bölümüyle izleyicileri şaşkına çevirdi. Canlı yayında konuklarıyla beraber izleyicilerin sprularını yanıtlayan Viral, bu sefer konuğunun ağzını tutamadı. Programa konuk olan emekli müftü Yusuf Kavaklı gelen soru karşısında ağzını tutamadı. Sosyal medya bu olayı konuşuyor.

yeni-proje-2024-03-16t095816-890.jpg

"KARIMI ALDATTIK SONRA.."

Bir izleyici Kavaklı'ya "Karımı aldattıktan sonra trafik kazası geçirdim, iflas ettim, anne ve babamı peş peşe kaybettim, kısacası yüzüm hiç gülmedi. Karımın ahı mı tuttu?" sorusunu yöneltti.

yeni-proje-2024-03-16t095742-786.jpg

SİNİRDEN ÇILDIRDI, BU NASIL AHLAKSIZLIKTIR!

Gelen soruyla sinir krizi geçiren Yusuf Kavaklı, "Allah Kur'an'da diyor ki yeryüzünde yaptığınız fesatlıklar sizin elinizle yaptığınız işler yüzünden başınıza gelir. Dün bir film gösterdi hanım bana efendim bu ahlaksızlıktır." cevabını verdi.

yeni-proje-2024-03-16t095753-798.jpg

Sözlerine devam eden Kavakalı, "Kendi gelininden çocuğu olmuş adamın. Ben onu çok aferdersin RTÜK amca lüften duyma bunu gavur keser gibi keserim onu. Evinde gelininle... Böyle bir toplumun başına her bela gelir. Böyle namussuzluk olur mu?" diyerek sert çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN