Yüzde yüz doğru çıkan karakter testi! Tüm dünyada kullanılanların en yaygını: Resme bakın karakteriniz ortaya çıksın

Yüzde yüz doğru çıkan karakter testi! Tüm dünyada kullanılanların en yaygını: Resme bakın karakteriniz ortaya çıksın

Dünyada uzmanların tavsiye ettiği pek çok karakter testi var ama bu sefer size sunduğumuz oldukça basit ve eğlenceli. Tek yapmanız gereken önce resme bakmak ve en çok beğendiğiniz ağacı seçmek.

Size sunulan hayal ürünü 9 ağaçtan birisini seçerek kendimiz hakkında bu güne kadar fark etmediğiniz pek çok şeyi keşfedebilirsiniz. Seçtiğiniz ağacın size söylediklerini okuyunca "sizin" ağacınızı çizen kişinin sizi tüm hayatınız boyunca tanıdığı duygusuna kapılacaksınız. İşte yüzde yüz doğru çıkan meraklı kişilik tipi testi.

Aşağıdaki ağaçlardan birisini seç ve kişiliğin hakkındaki en önemli detayı öğren

test.jpg

1. CÖMERT VE AHLAKLI

Sen en iyi olmak için çabalıyorsun. Yüksek emellere ve standartlara sahipsin. İnsanlara seninle işbirliği yapmak zormuş gibi gelebilir ama senin için en zor şey kendinle olan mücadelendir. Çok çalışıyorsun ama bencil değilsin . Çalışıyorsun çünkü dünyayı daha iyi bir yer yapmak istiyorsun. Sen yaralanana kadar insanları seversin. Ve sonra... hala sevmekten vazgeçmiyorsun ama sırtınızdan vurulunca da uzaklaşıyorsunuz. Çok az insan yaptığınız her şeyi takdir edebilir.

2. BÜYÜLEYİCİ VE GERÇEK

Başkalarıyla ilgilenmeyi seven sorumlu bir insansın. Dürüst çalışmaya inanıyor ve kolayca taahhütlerde bulunuyorsunuz. İyi bir karakterin var. İnsanlara güven verebiliyorsun ve sana güvenenleri asla yarı yolda bırakmıyorsun. Parlak bir kişiliğin var. Hayatta hızlı ve esprilisin. Senin her zaman insanlara anlatacak ilginç bir şeyin var.

3. AKILLI VE DÜŞÜNCELİ

Sen mükemmel bir düşünürsün. Sizin düşünceleriniz ve fikirleriniz en önemlisidir. Teorilerinizi ve görüşlerinizi yalnız başına düşünmeyi seviyorsun. Sen içe dönük birisin. Düşünmeyi ve öğrenmeyi sevenlerle iyi geçinebilirken düşünmeyen insanlarla bir arada olmaya bile tahammül ediyorsun. Asla yüzeysel değilsin. Ahlak hakkında düşünmek için çok zaman harcıyorsun. Toplumun çoğu sizinle aynı fikirde olmasa bile doğru olanı yapmaya çalışıyorsun.

4. ANLAYIŞLI VE FELSEFİ

Sen eşsiz olan bir ruha sahipsin. Yanında az da olsa sana benzeyen kimse yok. Sezgisel hareket etmeyi seviyorsun bu da seni biraz tuhaf yapıyor. Bu nedenle sıklıkla yanlış anlaşılıyorsun ve bu da sizi incitiyor.

Kişisel alana ihtiyacınız var. Yaratıcılığınızın geliştirilmesi gerekiyor, başkalarının saygısını kazanmak sizi geliştiriyor. Hayatın karanlık ve aydınlık taraflarını açıkça gören bir insansın. Çok duygusalsın.

5. KENDİNE GÜVENEN VE BASKIN

Sen çok bağımsızsın ve bu da insanları korkutuyor. Senin hayattaki desturun "Kendin yap" prensibidir. Sadece kendinize güveniyorsunuz. Kendiniz ve sevdiğiniz insanlar için nasıl güçlü kalacağınızı biliyorsunuz. Ne istediğini biliyorsun ve bunun için çabalamaktan korkmuyorsun. İnsanlardan beklediğiniz tek şey, size karşı samimi olmalarıdır.

6. NAZİK VE HASSAS

İnsanlarla kolayca ilişkiler kurabiliyorsun. Birçok arkadaşınız var ve onların hayatlarını iyileştirmeyi seviyorsunuz. Sıcak ve hafif bir auranız var. İnsanlar senin yanında kendilerini son derece sakin ve güvende hissediyorlar.

Her gün nasıl daha iyi olabileceğinizi düşünüyorsunuz. İlginç, anlayışlı ve benzersiz olmak istiyorsunuz. Sevgiye dünyadaki herkesten daha çok ihtiyacın var. Seni sevmeyeni sevmeye hazırsın.

7. MUTLU VE SOĞUKKANLI

Sen duyarlı, anlayışlı bir insansın. Sen insanları dikkatle ve yargılamadan dinliyorsunuz. Her insanın hayatta kendi yolu olduğuna inanıyorsun. Olayları ve insanları kolayca kabul ediyorsun bu da seni büyük ve güvenli yapıyor.

Strese dayanıklısın, nadiren endişeleniyorsun. Genellikle insanların içinde çok rahatsın. Size verebileceğimiz tek tavsiye her zaman iyi vakit geçirin ve kendi yolunuzdan ayrılmayın.

8. BÜYÜLEYİCİ VE ENERJİK

Sen son derece komik bir insansın. Tüm dünya ile uyum içindesin. Sen kendin olmayı becerebiliyorsun. Her zaman coşku dolu ve yaşam enerjisi içindesin. Özellikle bir tür macera söz konusu olduğunda, her zaman tercih edilen oluyorsun. Sık sık insanları şaşırtıyor ve şok ediyorsunuz.

Ama elden ne gelir sen hep kendin kalmayı başarabiliyorsun. Her şeyle ilgileniyorsunuz, kolayca taşınıyorsunuz. Bir şey ilginizi çekiyorsa, onu iyice incelemeden ve anlamadan durmayacaksın.

9. İYİMSERLİK VE ŞANS DOLU

Sen bu hayatın bir hediye olduğuna inanıyorsun ve ondan en iyi şekilde yararlanmaya ve size verilenleri olabildiğince en iyi şekilde kullanmaya çabalıyorsun. Hayatta başardıklarınızla son derece gurur duyuyorsun. Sevdiklerinizle, tüm sevinçleri ve üzüntüleri paylaşmaya hazırsınız. Hayata çok sağlıklı bir bakış açınız var.

Bardağın (en azından) yarısının dolu olduğunu görüyorsun. Affetmek, öğrenmek ve büyümek için her fırsatı değerlendiriyorsun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN