Tüm burçları etkileyecek! Pazartesi günü erken saatlerde başlayacak ve gün boyu etkili olacak

Tüm burçları etkileyecek! Pazartesi günü erken saatlerde başlayacak ve gün boyu etkili olacak

Bugün sabah erken saatlerde Güneş, Neptün ile bir üçgen oluşturuyor ve bu da farklı bir bakış açısını teşvik ediyor. Bu farklı bakış açısı şu şekilde - araştırma yapmak yerine, bir durumdan farklı bir şekilde görmek için bir adım geri giderek yapılıyor. Sabah saatlerinde başlayan bu geçiş, güne akıcı, zarif bir tema getiriyor. Güzelliği farklılıklarda görürüz. İlham arıyor ve buluyoruz.

14 KASIM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu pazartesi bir sağlık sorununuz dikkatinizi çekebilir ve aklınızda her türlü senaryoyu oluşturmaktan ve en kötüsünü düşünmekten çekinmeyeceksiniz.

Rahatlamak için kendinize biraz zaman ayırmalı ve vücudunuzun dinlenmesine izin vermeli ve sonra tedavi görmek ya da durumun daha da kötüleşmesini önlemek için ne yapmanız gerektiğine karar vermelisiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Mevcut eğilim bazı kişisel korkularınızı ortaya çıkarabilir ve bunları kendinize saklıyor olsanız da, bunlar sizin dürtüleriniz olduğundan siz farkında olmadan ortaya çıkabilir.

Oldukça muhtaç biri gibi görüneceksiniz. Size yakın olanlar, özellikle partneriniz, bir şeylerin yanlış olduğunu hissedecekler.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Görünüşe göre bu pazartesi sorumluluğunuz fazla ama ne yapacağınızı keyfinize göre seçiyorsunuz ve diğer her şeyi görmezden geliyorsunuz.

Aslında çevrenizdeki diğer bazı insanların aksine, bir şeyler yapıyorsunuz. İkizler burcundan bazı insanlar, akşamı süslü bir sosyal etkinlikte geçirecekler.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Mevcut eğilim, henüz keşfediyor olsanız da veya eski alışkanlıklara geri dönseniz de, iyi yiyeceklere ve zevk veren faaliyetlerle ilgili.

Ayrıca bazı inançlarınız konusunda çok inatçı görünüyorsunuz ve muhtemelen yerinizi korumaya devam edeceksiniz. Bazı Yengeçler diğerlerinden daha rahat olacak.

burcunuz.jpg

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün kişiliğinizi kontrol altında tutmaya çalışıyorsunuz, belki de o kadar iyi tanımadığınız insanlarla etkileşime girdiğiniz ve yanlış bir izlenim yaratmak istemediğiniz için.

Ancak, rol yapmaktan bıkacaksınız ve bazı şeyler elinizden kayıp gidecek. Bunu illa kötü bir şey gibi algılamayın, aksine insanları hoş bir şekilde şaşırtabilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Kitaplarla da vakit geçireceğiniz romantik ve rahat bir gün ama sıra dışı bir şey yok, bu yüzden umutlarınızı romantizm anlamında çok yüksek tutmayın.

Bir kutlama bekliyorsanız, neden onları kendiniz ayarlamıyorsunuz? Partnerinizin tüm bu zor işi yapmasını beklememelisiniz, özellikle bu sıkıcı bir pazartesi günü olduğu için dışarı çıkma planlarıyla ve daha fazlasıyla onu şaşırtabilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Küçük ayrıntılara çok odaklanmış görünüyorsunuz ve bugün sizi rahatlatacak olan tam da bu tür aktiviteler.

Tekrar eden hiçbir şeyi aldırmıyorsunuz ve diğer meslektaşlarınızla da gayet iyi çalışıyorsunuz. Dürtüsel hareket etme alışkanlığınızı çoktan kaybetmiş gibisiniz ama sadece bir günlüğüne.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Eviniz bugün yaptığınız işin merkezinde olacak ve ofiste yapılacak bir ton iş olmasına rağmen, evdeki işler her zaman aklınızda olacak.

Bu nedenle, bazı güzel şeyler almak için işten sonra alışverişe çıkacaksınız. Uzmanlıktan yoksun olmanıza rağmen, bir yapı markete bile girebilir ve tamamen kendi başınıza evdeki bir sorunu çözmeye çalışabilirsiniz.

burc.jpg

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Mevcut eğilim, karizmanızı ofis çevresinde size kullanma fırsatı sunacak ve tepkiler ne kadar iyi olursa, devam etme eğiliminiz o kadar yüksek olacak.

Öte yandan evde, geçen hafta sonu göz ardı edilen bazı işler, muhtemelen gitmeniz gerektiğinin ve bazı ayak işlerini de yapmanız gerekebileceğinin sinyalini verecektir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Kişisel gelişim aktiviteleri için harika bir gün, işte işinizi yapmakla çok meşgul olduğunuzda bile bunu unutmayın.

Fazladan bir projeye katılma veya bazı beceriler kazanmanıza yardımcı olabilecek belirli bir etkinliğe katılma şansınız olabilir. Hatta bazı Oğlaklar, üstlerinden, farklı faaliyetlerde görev alma talebinde bulunma cesaretine bile sahip olacaklar.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Hayatınıza küçük iyileştirmeler getirmeye çalışıyorsunuz ve belki de evinizi yeniden dekore etmeyi düşüneceksiniz.

Tabii ki küçük bir vitrin alışveriş seansı sizin için mükemmel olacak. Eğer bu en iyi sonuçları elde etmenize yardımcı oluyor ve çok fazla para harcamanıza engel oluyorsa, ‘kendin yap’ projelerini üstlenmeye de isteklisiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Uzun zamandır ilgilendiğiniz ve şimdi size çok yakın görünen bir şeyi elde etmek için bu pazartesi yorulmadan çalışacaksınız.

Bazı Balıklar için yakalamaya çalıştıkları belirli bir son tarih olabilir. Artık sorumluluk alacak biri değilsiniz, bu yüzden sizden bunu isteyen herkese karşı oldukça sert olacaksınız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN