Zahide Yetiş kimseye söylemeden boşanmıştı! Ünlü sunucu biten evliliği hakkında ilk defa konuştu...

Zahide Yetiş kimseye söylemeden boşanmıştı! Ünlü sunucu biten evliliği hakkında ilk defa konuştu...

Ünlü sunucu Zahide Yetiş'in sessiz sedasız boşandığı ortaya çıkmıştı. 9 yıllık evliliğini bitiren Yetiş, boşanmasıyla ilgili ilk defa konuştu. Konuk olarak katıldığı bir programda özel hayatına dair soruları yanıtlayan Zahide Yetiş "Hayat sizi başka yerlere götürebiliyor ve o götürdüğü yerde varlığınıza devam ediyorsunuz." dedi. Peki Zahide Yetiş neden boşandı?

Televizyon camiasının ünlü ismi Zahide Yetiş, konuk olduğu bir programda özel hayatı hakkında açıklamalar yaptı.

Ünlü sunucu 2019 yılında nikah masasına oturduğu Cem Arısoy ile evliliğinin bittiğini doğruladı.

Sessiz sedasız evliliğini bitiren Zahide Yetiş, boşanması ve yeni hayatına dair detaylar verdi.

zahide-yetis2.jpg

SESSİZ SEDASIZ BOŞANMIŞ


Gündüz kuşağında sunduğu programlarla tanınan Zahide Yetiş, 360 TV'de yayınlanan Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programının konuğuydu. Ünlü sunucu 9 yıllık evliliğinin sona ermesi hakkında ilk defa konuştu.

zahide-yetis-esi.jpg

2014 yılında Cem Arısoy ile nikah masasına oturan Yetiş'in 2018 yılının Haziran ayında Aras adında bir oğlu dünyaya gelmişti. Ünlü sunucu boşanmasıyla ilgili haberleri doğrulayarak "Hayat sizi başka yerlere götürebiliyor ve o götürdüğü yerde varlığınıza devam ediyorsunuz." dedi.

zahide-yetis-oglu3.jpg

"OĞLUMLA HAYATIMIZA DEVAM EDİYORUZ"


Boşanmanın ardından oğlu ve eski eşi ile ilişkisi hakkında konuşan Yetiş, "Aras'la her zaman yeni sayfalar açtık. Hayat sizi başka yerlere götürebiliyor ve o götürdüğü yerde varlığınıza devam ediyorsunuz. Bu bizim için çok özel bir sene oldu. İstanbul'da evim var ama çoğu zamanımı İzmir'deki evde geçiriyorum. Oğlumla hayatımıza devam ediyoruz. Baba ve babaannesiyle diyalogumuz devam ediyor" dedi.

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Zahide Yetiş, daha fazla ayrıntıya girmekten kaçındı.

zahide-yetis-oglu2.jpg

ZAHİDE YETİŞ KİMDİR?

7 Temmuz 1979 Viyana doğumlu Zahide Yetiş, 2009-2014 yılları arasında Kanal D'de sabah kuşağında yayımlanan "Doktorum" programıyla tüm Türkiye'de tanınmaya başladı.

Op.Dr. Aytuğ Kolankaya ile birlikte sunduğu Doktorum programının ardından tek başına sunduğu programlar yapmaya başladı. 2013-2015 yılları arasında atv'de yayınlanan Zahide ile Yetiş Hayata isimli programın sona ermesinden sonra, 7 Aralık 2015'ten 12 Haziran 2020'ye kadar Show TV'de hafta içi her sabah yayımlanan Zahide Yetiş'le programını sundu. 30 Ağustos 2021-24 Haziran 2022 tarihleri arasında ise atv'de hafta içi her gün yayımlanan Zahide Yetiş'le Mutfak Bahane adlı yemek yarışmasını sunmuştur.

Ayrıca Dinle! Hayat Sana Fısıldıyor! başlıklı bir kitabı vardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN