Zamlardan önce son indirim fırsatını kaçırmayın! Yakında etiket fiyatı 500 TL olacak! Dip fiyatlardan önce o markette büyük ayçiçek yağı indirimi başladı!

Zamlardan önce son indirim fırsatını kaçırmayın! Yakında etiket fiyatı 500 TL olacak! Dip fiyatlardan önce o markette büyük ayçiçek yağı indirimi başladı!

Son zamanlardaki zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında gelen ayçiçek yağına yine zam geliyor. Öyle ki bir önlem alınmazsa raf fiyatı 500 TL'ye ulaşacak. Büyük zam öncesinde harekete geçen Migros ise ayçiçek yağında indirime gitti. İşte, ayçiçek yağı zammıyla ilgili tüm gelişmeler...

Konya Pancar ve Tarım Üreticileri Derneği Başkanı Ahmet Bestil son açıklamasında ortaya attığı iddiayla vatandaşı korkuttu. Artan fiyatlar karşısında vatandaşın alım gücü düşerken indirim haberi yerine yine zam haberi geldi.

RAFLARDA 500 TL'LİK ETİKETLERİ GÖRMEYE HAZIR OLUN!

Konya Pancar ve Tarım Ürünleri Üreticileri Derneği Başkanı Ahmet Bestil, ayçiçek yağında büyük zammın kapıda olduğunu söyledi. En uygun marketler bile 5 litrelik yağı 200 TL'ye satarken indirimin mümkün olmadığını belirten Bestil, önlem alınmadığı taktirde 5 litrelik ayçiçek yağının 500 TL olacağını söyledi.

 migros ayçiçek yağı

BU FIRSATI KAÇIRMAYIN!

Ayçiçek yağına zam yapılacağı haberleri vatandaşı korkuturken, Migros yeni indirim haberiyle tüketiciye destek oldu. Zamlardan önce son fırsat olan büyük indirimdeki fiyatlar şu şekilde:

Kristal Sızma Ayçiçek Yağı 500 ML: 104,50 TL

Yudum Ayçiçek Yağı 1 Litre :48,50 TL.

Migros Ayçiçek Yağı 1 Litre ;35,50 TL.

Migros Ayçiçek Yağı 2 Litre ;66,00 TL.

Komili Riviera Zeytinyağı :2 Litre 213,90 TL.

Yudum Ziyafet Ayçiçek Yağı 1 Litre :56,90 TL.

Orkide Ayçiçek Yağı Pet 3 Litre :119,50 TL

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN