Zeka resimli bulmaca: Bu zeka oyununda kaçak mahkumu tespit ederek masumları kurtarın!

Zeka resimli bulmaca: Bu zeka oyununda kaçak mahkumu tespit ederek masumları kurtarın!

Bu zeka oyununda mahkumu bulmak zor. Bu zeka oyununu çözecek kadar dikkatli misin? Resimdeki mahkumu tespit et ve gözlem becelerini test et.

Neden bir zeka oyunu çözmem isteniyor diye düşünebilirsiniz. Zeka oyunları eğlenceli olduğu kadar zorlayıcıdır.

Mantıksal akıl yürütme becerilerinizi test etmek için tasarlanmıştır. Ayrıca zihinsel kapasiteyi ve yanal düşünme becerilerini arttırır, hafıza gücünü korur ve sizi eğlendirir. Bu, özellikle okulda veya işte sorun yaşıyorsanız, problem çözme becerilerinizi geliştirmenin harika bir yoludur.

İki tür bulmaca vardır: görsel ve sözlü. Görsel bulmacalar, resimlere veya diyagramlara bakmanızı gerektirirken, sözlü bulmacalar kelimelere ve ifadelere dayanır. Bu oyunda size görsel bir bulmaca verilecek. Kazanmak istiyorsan, bulmacanın çözümünü bulman gerekecek.

1-010.jpg

BU ZEKA OYUNUNDA KAÇAK MAHKUMU TANIYARAK MASUMLARI KURTARIN

Şehir Hapishanesi vatandaşlar için yüksek alarm verdi. Tehlikeli suçlu bir şekilde hapishaneden kaçtı. Suçluyu teşhis ederek masumları kurtarabilir ve kanunu uygulayabilir misiniz?

Ama neye benzediğini bilmiyorsan suçluyu nasıl tanımlayacaksın?

Suçlu kel. Öyleyse, arayalım. Aşağıdaki resme bir göz atın.

ZEKA OYUNU AÇIKLAMA

Siz cevab için beyin fırtınası yaparken, işte zeka oyunlarını sağlığımızla ilişkilendiren bir gerçek.

Günlük rutinlerimiz hızla monoton hale gelebilir. Sonunda yaptığımız tek şey çalışmak, yemek yemek, uyumak ve tekrarlamak. Döngü devam ediyor ve çoğu zaman insan olarak yaşadığımızı ve nefes aldığımızı unutuyoruz.

Bilim adamlarına göre bu monotonluk beynimizi olumsuz yönde etkileyebilir ve fiziksel ve zihinsel sağlığımızı olumsuz yönde etkileyerek sonunda tükenmeye yol açar.

Bu nedenle, bu monotonluğu kırmak çok önemli hale geliyor. Düzenli aralıklarla molalara ihtiyacımız var, yoksa sağlığımız tehlikeye girebilir.

Zeka oyunları monotonluğu kırmak için mükemmel bir yöntemdir. Araştırmalar, zeka oyunlarını çözmenin bilişsel işlevi iyileştirebileceğini ve eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerinizi geliştirebileceğini gösteriyor. Zeka oyunlarını çözmek, zihninizi tazeleyebilir ve size çok arzu ettiğiniz bir mola verebilir.

Suçluyu buldun mu? Çünkü zaman doldu!

ZEKA OYUNU CEVABI

Bu resimdeki herkesin saçına bakın.

Suçlu kel, bu yüzden saç çizgilerine dikkat edin.

Sağdaki ikinci adama bakın. Peruğu için kullandığı yapıştırıcıdan dolayı alnı kırmızıdır.

Suçluyu teşhis ettiğiniz için teşekkürler. Bir çok insana yardım ettin. Umarız bu zeka oyununu beğenmişsinizdir.

2-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN