Çılgın Bediş'in Banu'sunu Tanıyamadılar!

Çılgın Bediş'in Banu'sunu Tanıyamadılar!

Çılgın Bediş dizisinde Banu karakterine hayat veren oyuncu Sonay Aydın'ın yıllar içindeki değişimi sosyal medyanın gündeminde. 2001 krizinde işsiz kalan oyuncu Sonay Aydın, işsizlik sürecini değerlendirmek için İngiltere'ye dil eğitimine gitti. İngiltere'de İngilizce'sini geliştiren Sonay Aydın bu ülkede tanıştığı İngiliz iş insanı ile evlendi ve İngiltere'ye yerleşti. Sonay Aydın yeni hayatında bir çok estetik ameliyat olarak adeta kendisini yeni baştan yarattı. İşte kare kare büyük değişim...

90’lı yıllara damgasını vuran fenomen dizi 'Çılgın Bediş'te 'Banu' karakterine hayat veren oyuncu Sonay Aydın uzun bir süre önce İngiltere'ye yerleştiğini açıklamıştı. ''Görünümümden memnunum'' diyen Aydın'ın yıllar sonraki değişimi görenleri şaşırttı. kızı Talya ve eşiyle İngiltere'de yaşayan 50 yaşındaki Sonay Aydın yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka bir görünüme kavuştu. İşte Sonay Aydın'ın yıllar içindeki değişimi ve son hali...

1996-2001 yılları arasında Kanal D'de reyting rekorları kıran 'Çılgın Bediş'in Banu'su Sonay Aydın, fenomen gençlik dizisi bittikten sonra İngiltere’ye yerleşti. Kızı Talya ve eşiyle İngiltere'de yaşayan Sonay Aydın son haliyle adından söz ettirdi.

lgin-bedis-banu.jpg

İLK EŞİ HAYATINI KAYBETTİ!

Gözlerden ve ekranlardan uzakta bir yaşam süren Sonay Aydın, İngiltere'ye gitme sürecini şu sözlerle anlatmıştı:

''2001 ekonomik krizi başladı ve diziler durma noktasına geldi. En sonunda dil eğitimi için İngiltere'ye gitmeye karar verdim. İngilizcemi düzeltince de üniversitede bilgisayar ve bilişim teknolojileri bölümünde eğitimime devam ettim. Orada hayatımın ilk aşkı olan İngiltere'nin köklü ailelerinden birine mensup işadamı eşimle tanıştım. Her ne kadar ömrümü başka bir ülkede geçirmek istemesem de âşık olunca insan her şeye boyun eğiyor. İlk eşimi, 2012 yılında yaşadığı kalp krizi sonucu kaybettim. Uzun süren bir depresyondan destek alarak çıkmayı başardım. Doktorum ağlamak yerine güzel günleri hatırlayıp gülmem gerektiğini söyledi. Bir üniversitenin drama bölümünde dersler de vermeye başladım. Hayatımın akışı bir kez daha başarılı bir İngiliz işadamıyla evlenerek değişti. Şu anda çok mutlu bir evliliğim ve güzel bir yaşantım var. Eşim de Türkiye'yi çok seviyor.''

Pandemi döneminden önce bir üniversitede yarı zamanlı öğretmenlik yapan Sonay Aydın son haliyle sosyal medyada gündem oldu.

lgin-bedis-banu-son-hali.jpg

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Aydın, 'Çılgın Bediş' dizisindeki halinden bambaşka bir görüntüye kavuştu. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

'Çılgın Bediş'in Banu'su, fiziksel değişimi hakkında, "Geçen seneler içinde her şeyin değiştiği gibi ben de değiştim. Gelen tepkilerin hep pozitif olması çok güzel" yorumunu yapmıştı.

"BİRKAÇ YILA TÜRKİYE'DEYİM"

Geçtiğimiz yıl Hürriyet'e yaptığı açıklamada saç rengini değiştirdiğini ve burun ameliyatı olduğunu açıklayan Sonay Aydın, Türkiye'ye dönmek ve tekrar oyunculuk yapmak istediğini dile getirmişti.
Kızı Talya ile İngiltere'de yaşayan ünlü oyuncu, "Birkaç yıla kadar Türkiye’ye dönmek ve oyunculuk mesleğiyle hasret gidermek istiyorum. İnsanlar beni farklı karakterlerde de izlemeli" ifadelerini kullanmıştı.

lgin-bedis-banu-estetik.jpg

"İNSANLAR BENİ BANU GİBİ SANMIŞ"

Sonay Aydın, "Dizideki ve şu andaki fotoğraflarımı karşılaştırmaları beni çok güldürüyor. Sanki gerçek hayatta bile 'Banu' karakteri gibiymişim gibi. Yeni görünümümden şikayetçi değilim. Rolümü o kadar güzel ve gerçekçi oynamışım ki insanlar beni Banu gibi sanmış" demişti.

Geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka bir görünüme kavuşan Sonay Aydın son haliyle gündem oldu. 50 yaşında olmasına rağmen düzgün fiziği ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Sonay Aydın son halini Instagram hesabından yayınladı.

İmaj değiştiren ve burun estetiği olan Sonay Aydın son görüntüsünü Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Aydın'ın son halini görenler 'ne kadar değişmişsin' yorumunda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN