Zerrin Özer Cem Yılmaz'a dert yandı! "Saygılı olacaksınız, akıllı olacaksınız..."

Zerrin Özer Cem Yılmaz'a dert yandı! "Saygılı olacaksınız, akıllı olacaksınız..."

Dün akşam gerçekleşen PowerTürk Müzik Ödülleri törenine katılan Zerrin Özer, kendisiyle röportaj yapan basın mensuplarının röportajı yarıda kestiğini öne sürdü. Cem Yılmaz'a dert yanan ünlü şarkıcı, gazetecileri hedef alarak "Saygılı olacaksınız, akıllı olacaksınız!" dedi.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada borderline (kişilik bozukluğu) hastalığıyla mücadele ettiğini açıklayarak hayranlarını üzüntüye boğan ünlü şarkıcı Zerrin Özer, ünlü komedyen Cem Yılmaz'a dert yandı.

Zerrin Özer, dün akşam gerçekleşen PowerTürk Müzik Ödülleri törenine katıldı. Kendisiyle röportaj yapan muhabirlerin komedyen Cem Yılmaz'ın geldiğini öğrenince röportajı yarıda kestiklerini öne süren Zerrin Özer, basın mensuplarına veryansın etti.

Kendi röportajının yarıda kesildiğini iddia eden Özer, "Ben bir şey söylemek istiyorum, hepinize... Siz geliyorsunuz diye röportaj yapıyordu benimle, bırakıp gittiler. Saygılı olacaksınız, akıllı olacaksınız!" dedi. Ünlü şarkıcının bu açıklaması sonrasında araya giren basın mensupları bir yanlış anlaşılma yaşandığını söylese de Zerrin Özer'in siniri geçmedi. Cem Yılmaz ise o anlarda neye uğradığını şaşırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN