'Zerrin Özer intihar etti' iddiasına menajerinden açıklama

'Zerrin Özer intihar etti' iddiasına menajerinden açıklama

Ünlü sanatçı Zerrin Özer'in menajeri Haluk Şentürk, sanatçının cumartesi akşamı intihar girişiminde bulunup hastaneye kaldırıldığı iddiasını yalanladı.

Bir süre önce köpeği ölen ve yaşadığı üzüntü sebebiyle zor zamanlar geçirdiği söylenen Zerrin Özer'in, kullandığı ilaçların yan etkisi sonucu rahatsızlanarak, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyrantepe Ek Binası'nda tedavi görmeye başladığı açıklandı. Fakat sanatçının hastaneye kaldırılmasının sebebinin intihar olduğu iddiaları gündeme geldi.

Bu iddialar sonrasında hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcının menajeri Haluk Şentürk, "15 gündür yoğun bir şekilde çalışıyor. Köpeğinin ölümü de üstüne gelince durum böyle oldu. İntihar girişimi gerçek değil" dedi.

'ALLAH'IM NASIL ACIDIR BU!'

Özer, köpeği Hurma'nın ölümüyle sarsılmıştı. Köpeğini kaybettiğini Instagram hesabından duyuran ve Özer, "Çok sevdiğim oğlum, her şeyim Hurma'mı kaybettim. Allah'ım nasıl acıdır bu! Lütfen bu resmi görürseniz bir dua eder misiniz? Teşekkür ederim" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN