Zerrin Özer'den kahreden haber! Hastalığını ilk defa duyurdu! 'Defolup gitmek istiyorum...'

Zerrin Özer'den kahreden haber! Hastalığını ilk defa duyurdu! 'Defolup gitmek istiyorum...'

Geçtiğimiz aylarda mezarlıktan canlı yayın yaparak şarkı söyleyen ve bu hareketiyle bazı kesimlerin tepkisini toplayan ünlü şarkıcı Zerrin Özer, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda kötü haberi duyurdu. Ünlü şarkıcı

Geçtiğimiz aylarda bir mezarlık ziyareti sırasında şarkı söyleyerek dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Zerrin Özer, sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamada kötü haberi duyurdu. Ünlü şarkıcıdan gelen kötü haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabı aracılığıyla canlı yayın yaparak mezarlıkta şarkı söyleyen Zerrin Özer, bazı kesimlerin tepkisini toplamıştı. Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan isimler arasında yer alan ünlü şarkıcı kötü haberi duyurdu.

Zerrin Özer hastalığını ilk kez açıkladı: Defolup gitmek istiyorum

"DEFOLUP GİTMEK İSTİYORUM"

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda borderline yani kişilik bozukluğu hastalığıyla mücadele ettiğini açıkladı.

Zerrin Özer paylaşımında "Defolup gitmek istiyorum nasıl uçlardasınız ben borderlinem ya sizler? Beni tanımıyorsunuz bıktım artık beni yaftalamanızdan bıktım bazı kuş beyinlilerden" ifadelerine yer verdi. Ünlü şarkıcının paylaşımını yorumlara kapalı şekilde yapması dikkatleri çekti.

Zerrin Özer, kişilik bozukluğu hastalığıyla mücadele ettiğini açıkladı

BORDERLİNE KİŞİLİK BOZUKLUĞU NEDİR?

Borderline kişilik bozukluğu ya da diğer adıyla sınırda kişilik bozukluğu bireyin kendisi ve başkaları hakkında düşünme ve hissetme şeklini etkileyen ve günlük yaşamda sorunlara neden olan bir akıl sağlığı bozukluğudur. Borderline kişilik bozukluğu bireyin kendisi hakkında sahip olduğu öz imgeye dair sorunlar, duygular ile davranışları yönetme zorluğu ve başkaları ile ilişkilerde istikrarsızlık şeklinde görülebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN